BUSSE nyakrész RAINFLY S szürke egy pillantásra:


BUSSE HALSTEIL RAINFLY - A PAVDOCK mennyezetének tökéletes terjeszkedése a cserélhető időjáráshoz

A Busse Halsteil Rainfly egy nagylelkű nyaki rész, amely a paddock mennyezetének kibővítéséhez (#603602). Stabil, integrált hegymászó rendszerével teljes védelmet nyújt a nap és az eső keveréke miatt. A praktikus tépőzáras kötőelemek könnyen lehetővé teszik és alkalmazkodnak.

A felső nyakkapocs vízálló és lélegző 420 A poliészterből áll, és belsejében tartós és szőrme barátságos szatén gyűrűvel táplálkozik. Ez garantálja a ló optimális védelmét és kényelmét, még nedves és kényelmetlen körülmények között is.

A busse Halsteil Rainfly oldalsó területei tartós poliészter anyagból készülnek, finom speciális szövési szerkezetben. Ez további védelmet nyújt, és növeli a nyaki rész hosszú élettartamát.

A paddock mennyezeti esők vagy egyénileg történő kombinációban történő használata - a nyaki rész Rainfly bármilyen időjárást nyújt a lovainak a szükséges védelemhez.

Áttekintés:

  • A paddock mennyezetének tágulása esőfajta
  • Anyag: Vízálló és lélegző 420 A poliészter, poliészter hálózati anyag
  • Tépőzáras kötőelemek az egyszerű meghúzáshoz és a felszálláshoz
  • Teljes védelmet nyújt változtatható időjárás esetén

Műszaki adatok:

  • Anyag: Vízálló és lélegző 420 A poliészter, poliészter hálózati anyag
  • Berendezések: Tépőzáras rögzítőelem, integrált hegymászó rendszer a paddock mennyezethez való rögzítéshez Rainfly

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyaki rész esőflya

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Halle résznek a Rainfly?
A Busse Halsteil Rainfly számos előnyt kínál. Vízálló és lélegző 420 -ból készül, ezért esős időben optimális védelmet nyújt. Ezenkívül a tépőzáras kötőelemek miatt könnyű rögzíteni és fogyni, és tartós termelése miatt magas tartósságot kínál.

Kinek a Busse Halle rész Rainfly különösen alkalmas? Ez ideális kiegészítés a Rainfly Paddock mennyezethez, de külön -külön is használható.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.