Villanypásztor teljes készletek, szettek

Takarítson meg értékes időt a megfelelő kerítés keresésével!

A villanypásztor (más néven elektromos kerítés) biztonságos és olcsó megoldás sokféle állat be- és kiköltöztetésére. Akár állattartásra, akár ló kerítésként, akár háziállatok tartására, az elektromos kerítés biztonságot nyújt az állatok számára egy zárt területen. A védőkerítés akkor is alkalmas, ha a hívatlan vendégeket, pl. vaddisznókat, farkasokat, őzeket vagy a szomszéd macskát nem akarjuk beengedni a birtokra.

A villanypásztor építésénél azonban a megfelelő termékek felkutatása és kiválasztása gyakran a vártnál nehezebbnek és időigényesebbnek bizonyul. Örömmel megkönnyítjük a megfelelő elektromos kerítés keresését teljes komplett készleteinkkel. A villanypásztor szettek tartalmazzák az összes tökéletesen összehangolt terméket, amelyre szüksége van egy megbízható elektromos kerítés felállításához. A készletek rugalmasan bővíthetők és adaptálhatók a villanypásztor-boltunk további termékeivel a kerítés építéséhez.
.
Ha nincs az Ön igényeinek megfelelő modell, szívesen összeállítunk Önnek egy egyedi komplett készletet. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Mely állatfajok számára alkalmasak a komplett kerítéskészleteink?

Attól függően, hogy milyen állatot szeretne terelni, olyan elektromos kerítéskészletre van szüksége, amely a megfelelő állatfaj sajátos igényeihez igazodik. Ez az egyetlen módja annak, hogy az állatok biztonságosan a kijelölt területen maradjanak, és ne sérüljenek meg. Az Agrarzone-nál található villanypásztor készletek az alábbi állatfajokra szabottak:

Mit tartalmaz a teljes készlet?

Az elektromos kerítéskészlet fő összetevői a következők: Villanypásztor készülék, vezetékanyagok és kerítésoszlopok, karók. Ezeket az alkatrészeket minden komplett készletünk tartalmazza, és a modelltől függően különböző kiegészítőkkel egészítjük ki:

  • Izolátorok
  • Földelő rúd
  • Csatlakozó kábel
  • Kerítéscsatlakozó
  • Elem vagy akkumulátor
  • Figyelmeztető táblák
  • Villanypásztor tesztelő
  • Villanypásztor bejárat
  • Működési útmutató

A 230 V-os villanypásztor készülékkel ellátott teljes készleteket a konnektorhoz csatlakoztatják. Ha a közelben nincs áramcsatlakozás, akkor 12 V feszültségű, akkumulátoros elektromos kerítés készülék használható. Ezeknél a készülékeknél azonban az akkumulátort 2-4 hetente újra kell tölteni.

Azoknak az állattartóknak, akiknek nincs idejük az akkumulátor szintjének rendszeres időközönkénti ellenőrzésére, a 9 V-os elemes készülékkel ellátott készlet megfelelőbb. Az elem olcsóbb, mint az újratölthető akkumulátor, több hónapig tart, és ez idő alatt nincs karbantartási erőfeszítés. Azonban miután teljesen lemerült, az elem már nem tölthető újra, és újat kell vásárolni.

Még könnyebben kezelhető a napelemes készülékkel ellátott elektromos kerítés. A napenergiának köszönhetően ennek a kerítésmodellnek a működése rendkívül energiatakarékos, és a drága karbantartási vagy utólagos költségek minimálisra csökkennek. Az intelligens akkumulátor-kezelés biztosítja, hogy a napelemes készülék hosszabb rossz időjárási időszakok (akár 2 hét) alatt is kiválóan működjön.

Kutyakerítés szett & Macskaháló: Biztonságos szabad mozgástér kutyák és macskák számára a kertben.

A kisállattenyésztésben is egyre gyakrabban alkalmazzák az elektromos kerítéseket. A kisállat-ágazatban azonban nem szabad túl nagy teljesítményű villanypásztorokat használni, mivel ezek inkább robusztus állatok, pl. sertések, szarvasmarhák, lovak, juhok terelésére, vadállatok, például vaddisznók, farkasok és szarvasok elűzésére vagy magas növényzetű, hosszú kerítésekre alkalmasak. A háziállatok esetében vannak speciális, kisáramú készülékek, amelyek csak kis ütőerővel rendelkeznek, és ezért alkalmasabbak kisebb állatokra.

Kutyák számára különböző szetteket találhat hálós vagy zsinóros kivitelben a választékunkban. A legtöbb készlet 25 m vagy 50 m kerítéshosszhoz alkalmas. Megvásárolhatja a zsinóros kutyakerítést, itt a kutyakerítést egyedileg állíthatja össze és szabadon megválaszthatja a kerítés magasságát, vagy pedig a készen összeszerelt kutyahálót, ezek előnye, hogy könnyen mozgathatók. Kutyakerítés szettjeink ideálisak különböző célokra: kerti kerítésként, mobil kutyakerítésként nyaraláshoz vagy a kert idegen állatoktól való védelmére.

A macskák számára a kutyákhoz hasonló kerítéskészleteket kínálunk, viszont a macskák számára jobb választás macskahálók, mint a zsinóros változat.

Csirkeháló & Baromfikerítés: komplett készletek tyúktartáshoz 12V-os vagy 230V-os villanypásztor készülékkel & baromfihálóval.

A baromfijának olyan kültéri tartási lehetőséget szeretne nyújtani, amely a rókák és a nyestek elől is biztonságos? Elektromos kerítéskészleteink a baromfiólakhoz baromfihálóval vannak felszerelve, mert ezek nyújtják a legjobb védelmet a csirkéknek, fürjeknek, kacsáknak és társaiknak a rókák és a nyestek ellen.

A készletekben 230V vagy 12V-os villanypásztor készülék található. Míg a 230V-os hálózati áramról működik, a 12V-os modellek a specifikációtól függően akkumulátorral vagy napelemmel használhatók. Az összeszerelés szerszámok nélkül lehetséges, így hálókészleteink gyorsan cserélhetők és hordozhatók.

Ideális lovakhoz, versenyekhez és tereplovagláshoz: Lovas kerítéskészletek minden használatra.

A villanypásztorok különösen népszerűek a lovak és pónik bekerítésére. A lovak kerítésének felállításakor fontos, hogy a kerítés masszív és biztonságos legyen, hogy az állatok ne sérülhessenek meg a kerítésben, vagy ne szökhessenek el. A jó elektromos kerítéskészlet a lovak számára kellően magas, jól látható, és elektromossággal vezethető. A vezető anyagként drótot, villanypásztor szalagot vagy villanypásztor kötelet használnak. A lókerítések kaphatók mobil lókerítésként ideiglenes legelőkre vagy fix-kerítés-rendszert (fixen telepített kerítés, általában fix kerítésoszlopokból, például Octowood faoszlopokból vagy a népszerű T-Post oszlopokból áll).

A Ló kerítés indítócsomagok 80 m-től 300 m-ig terjedő legelőterületekre kaphatók üzletünkben. Tartalmaz mindent, amire szüksége van a kisebb karámoktól a nagyobb lólegelőkig.
A díjlovasok és a tereplovasok szívesen nyúlnak egy praktikus, mobil komplett készlethez kis karámokhoz, amelyet néhány egyszerű lépésben fel lehet állítani. A kompakt Tournament &; Trail Rider Kits mindent tartalmaz, ami a kis karámok kialakításához szükséges: Karók, vezetőanyag és 3 V-os villanypásztor készülékkel vagy anélkül. A mellékelt hordtáskával a készletek könnyen elférnek a ló utánfutójában vagy a csomagtartóban. Így mindig minden együtt van.

A T-oszlopos fix kerítésrendszerek kiegészítik a ló kerítéskészletek széles választékát. Ha egész évben használható, strapabíró és tartós lókerítést keres, akkor ez a kerítésmodell jó szolgálatot tesz Önnek. A fix kerítéskészletek elegendő tartozékot tartalmaznak a bejárathoz, a sarkokhoz, valamint a hozzá illő szigetelőkhöz és vezetőanyagokhoz.

Biztonság juhok, kecskék és alpakák számára: juhkerítés és kecskekerítés szettek a csorda védelméről gondoskodnak.

A szívós állatok, például a juhok, kecskék és alpakák bekerítése nem könnyű, mivel ezeknek az állatoknak különösen vastag a gyapjúrétege, amely rosszul vezeti a könnyű elektromos impulzusokat. Az áram nem hatol át a gyapjún, és az állatok az áramütést nem vagy csak kevéssé érzik. Ezenkívül a juhok, kecskék és alpakák gyakran mozgó legelő állatok. Ezért ezeket az állatokat szívesen tartják könnyen áthelyezhető, mobil birkahálóban.

A juhok, kecskék és alpakák számára összeállított komplett csomagjaink mindent tartalmaznak, amire szüksége van ahhoz, hogy szerszámok nélkül, pillanatok alatt felállíthasson egy biztos védőkerítést. Az induló készletek vagy egy nagy teljesítményű 230V-os villanypásztor készüléket vagy egy mobil 12V-os akkumulátor- vagy napelemes felszerelést tartalmaznak. A hordozható egységek ideálisak, ha a legelőterület távolabb van az Ön birtokától.

Farkas kerítés & farkas háló: Biztonságos farkas riasztó kerítés készletek az aktív farkas védelemért.

Mióta a farkasok egy ideje egyre nagyobb számban telepednek meg az európai erdőkben, egyre inkább szükségessé válik a juhok és más haszonállatok védelme a farkasoktól. A juhokat gyakran tartják védőkerítésben a szomszédos erdőterületeken, de ezek gyakran kevéssé vagy egyáltalán nem farkasbiztosak. A farkasok hatékony távoltartása érdekében kifejezetten erre a célra kialakított védőkerítés-készleteket kínálunk erős farkashálóval.

Szarvaskerítés & Vaddisznókerítés: védelmi szettek szarvas, gímszarvas, vaddisznó, borz & róka ellen.

Függetlenül attól, hogy a vaddisznók egész mezőgazdasági területeket vagy a kertet pusztítják el, a kár, amit egy vaddisznófalka okozhat, óriási. Az állatok táplálék után kutatva feldúlják a talajt, kiássák a növényeket, megeszik vagy elpusztítják a zöldségeket, gyümölcsöket és terméseket, még a magánkertekben is. Ha a vadon élő állatok emberekkel és háziállatokkal találkoznak, agresszívan viselkedhetnek. A gyakorlatban az elektromos riasztó kerítések hatékony eszköznek bizonyultak a vaddisznók ellen, mivel ezek az állatok érzékenyek az elektromosságra. A vaddisznókerítés-készleteink tartalmaznak egy nagy hatású villanypásztor készüléket, több földi karót, vezetőanyagot vagy egy speciális vaddisznóvédelmi hálót. A vadállatok ellen szolgáló komplett készletek különböző kerítéshosszúságokban 230V-os tápfeszültséggel vagy 12V-os akkumulátorral kaphatók nálunk, és róka, borz és farkas ellen is hatékonyan használható.

A szarvasok, ezek a gyönyörű és kecses állatok nem jelentenek veszélyt sem az emberekre, sem az állatokra, de sok kárt okoznak az erdészeti kultúrákban és a házi kertekben. A vaddisznókhoz hasonlóan nem állnak meg a friss saláta és virágágyások, fiatal növények, erdészeti ültetvények és fiatal faiskolák előtt. Védje meg földjeit ezektől az ugrándozó állatoktól szarvasriasztó kerítés-készleteinkkel. A legtöbb szarvaskerítés készlet karókkal és szálakkal van ellátva, így a kerítés hosszát és magasságát az Ön igényeihez igazíthatja.

Tó kerítés- & Kerti kerítés készletek: Védje kertjét a kócsagok, vidrák & egyéb haltolvajok ellen.

Tavait, horgásztóját vagy kertjét többféleképpen is megvédheti a haltolvajoktól. A legjobb megoldásnak itt az elektromos tó kerítés alkalmazása bizonyult, amely gyors és hatékony megoldás a tórendszerek megbízható biztosítására a halászó kócsagok, halászó vidrák és más állatok ellen. A kócsagok a partról a vízbe gólyalábon vadásznak zsákmányra. Ha a part menti területre való bejutás el van zárva, akkor új vadászterületet keresnek. Ha pedig az elektromos kerítés a talajszintre van felállítva, akkor a vidrák és más hívatlan haltolvajok nem tudnak többé bejutni a tó közelébe.

Teljes körű tóvédelmi kínálatunk mindent tartalmaz, ami egy biztonságos halastó-kerítéshez szükséges. Ha nagyobb területet szeretne elkeríteni, védő kerítéskészleteink rugalmasan bővíthetők. Kínálunk komplett szetteket kötelekkel és oszlopokkal, így Ön választhatja ki a kerítés magasságát. Ha még gyorsabban szeretné felállítani a kerítést, a tavi hálókészlet integrált karókkal kiváló választás.

Napelemes villanypásztor-szettek: energiatakarékos kerítések

Az 12 V-os napenergiával működő villanypásztor készleteink erőforrás-takarékos és környezetbarát alternatívát kínálnak a normál elektromos kerítéssel szemben. Ezek a modellek sok munkaidőt és költséget takarítanak meg a fő legeltetési szezonban (áprilistól októberig), mivel a kerítés napenergia segítségével automatikusan töltődik, és a kerítés áramot kap. A napelemes elektromos kerítés különösen akkor érdekes, ha a legelőterület távolabb van a birtokától, vagy ha nincs ideje rendszeresen tölteni az akkumulátoros kerítés akkumulátorát.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel történő visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor szett mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket hozzánk. Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat..

Minden villanypásztor megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden elektromosan működtethető kerítés biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja..

Kizárólag jó hírű osztrák vagy német gyártóktól származó elektromos hálók: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, ezért kevesebb karbantartást kell végeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.