Tisztító és ápoló termékek lovaknak

A lóegészség azt jelenti, hogy mindene megvan, amire szüksége van ahhoz, hogy lova belülről kifelé haladva egészséges maradjon.

A megfelelő napi ápolás fontos a ló boldogságának és egészségének megőrzéséhez, és tökéletes módja annak, hogy az állattal töltsd az idődet. A gyerekek kifejezetten a kisebb kezükhöz tervezett kefékkel ápolhatják kedvenc pónijukat. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell megfelelően kezelni az állatokat, és a munka végeztével bőven lehet ölelkezni. A rendszeres patakaparóval és -kefével végzett pataápolás megelőzheti a problémákat. Minden teljes lóápolási készletnek szüksége van legalább egy kefés patkolókaparóra a paták egészségének biztosítása érdekében.

Lóápolás kategóriánkban mindent megtalálsz, amire lovad egészségéhez szükséged van - hogy lovad egészséges, erős és boldog életet éljen. A megerőltető edzés utáni rutinszerű mosás vagy a sár és a foltok eltávolítása gyerekjáték ezekkel a kreatív ápoló szivacsokkal. Természetesen a szőr és a sörény ápolása gyorsan megy a Kerbl, Oster, BUSSE és MagicBrush lószőrökre kifejlesztett enyhe lósamponokkal.

A ló ápolásának befejeztével az eszközök szépen és tisztán tárolhatók egy ápolási dobozban vagy ápolási táskában a következő alkalomig.