BUSSE istálló box táska RIO PRO szürke egy pillantásra:


  • Istálló box táska az istálló tartozékainak rendezett tárolásához
  • Rugalmasan rögzíthető hevederekkel pl. az istálló box rúdjaihoz
  • Tágas belső tér megerősített falakkal, válaszfallal és tárolórekesszel
  • Állítható hosszúságú stabilizáló pántok a nagyobb alakstabilitás érdekében
  • Kiegészítő, levehető rúd pl. takarók felakasztásához

Busse Rio Pro istálló box táska

Hogy még nagyobb rend legyen az istállóban!

A Busse praktikus Rio Pro istállótáskája egy rendkívül strapabíró, felakasztható táska, amely számos tartozék tiszta és strukturált tárolására szolgál az istállóban. A hasznos istálló box táskában takarók, csizmák, csengők, ápolóeszközök, spray-k, krémek és sok más tárolható. Az istállótáska gyorsan és egyszerűen rögzíthető az istálló elülső kerítés rúdjaihoz pántokkal. Annak érdekében, hogy a por ne jusson a táskába, a szennyeződésvédő cipzárral és tépőzárral zárható. A Busse istálló box táska nagy belső térrel rendelkezik, megerősített falakkal, állítható válaszfallal és tárolórekesszel. A praktikus külső rekeszek további tárolóhelyet biztosítanak a kisebb kiegészítők számára. Az alján található további rúd ideális takarók, nyeregpárnák, lábszárvédők stb. felakasztásához és szárításához.

A Busse istálló box táska a hasznos fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható, és strapabíró, könnyen ápolható poliészter anyagból készült.

Áttekintés:

  • Szabályozott istállótáska a lótakarók, kötszerek, csengők, ápolási készlet, légyspray és sok más tárolására
  • Rugalmasan rögzíthető hevederekkel pl. az istálló karám rácsaihoz
  • Szennyeződésvédő borítással - cipzárral és tépőzárral záródik
  • Tágas belső tér megerősített falakkal, állítható válaszfallal és tárolórekesszel
  • Állítható hosszúságú stabilizáló pántok a nagyobb méretstabilitás és a biztonságos zárás érdekében
  • Két praktikus külső rekesz elasztikus oldallal
  • Külső cipzáras zseb a lóútlevél és egyéb dokumentumok számára
  • Kiegészítő, levehető rúd takarók, nyeregpárnák, lábszárvédők stb. felakasztásához + szárításához
  • Hasznos fogantyú a szállításhoz
  • Biztos, könnyen ápolható poliészter anyagból készült

Színek:

  • Navy
  • Grey

Méretek:

  • 68 x 20 x 73 cm

Szállítási tételek:

1x Busse Rio Pro istálló box táska

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE RIO istálló box táska tengerészkék
Szín: navy
Busse Rio istálló box táska Tartson rendet az istállójában a tágas Busse Rio istállótáskával. A stílusos box táska egy nagyon stabil akasztós táska, amely számos tartozék tiszta és rendezett tárolására szolgál az istállóban. A praktikus istállótáskában kényelmesen elférnek a takarók, kötszerek, csizmák, csengők, ápolóeszközök, spray-k, krémek és még sok minden más. A box táska rugalmasan, gyorsan és maradék nélkül rögzíthető például az istálló kerítések elülső rúdjaira. Annak érdekében, hogy a por ne jusson a táskába, a szennyeződésvédő cipzárral és tépőzárral zárható. A Busse istálló box táska tágas belső térrel rendelkezik, megerősített falakkal, állítható válaszfallal és tárolórekesszel. A praktikus külső rekeszek további tárolóhelyet biztosítanak a kisebb kiegészítők számára. A Busse istálló box táska a fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható, és strapabíró, könnyen ápolható poliészter anyagból készült. Áttekintés: Istállóbox táska a lótakarók, kötszerek, csizmák, csengők, ápolókészlet, légyspray és sok más tárolására Rugalmas és gyorsan rögzíthető pántokkal pl. az istálló kerítés rácsaira Szennyeződésvédő borítással - cipzárral és tépőzárral zárható Tágas belső tér megerősített falakkal, állítható válaszfallal és tárolórekesszel Praktikus külső rekeszek rugalmas oldallal Külső cipzáras zseb pl. lóútlevél vagy egyéb dokumentumok számára Praktikus fogantyú a szállításhoz Kemény, könnyen ápolható poliészter anyagból készült Színek: Tengerészkék Szürke Méretek: 68 x 20 x 60 cm Szállítási tételek: 1x Busse istálló box táska Rio

29 297 Ft*
db.
BUSSE Small RIO istálló box táska tengerészkék
Szín: navy
Busse Small RIO istálló box táska Praktikus boxtáska/ápolótáska, amely felakasztható a nagyobb rend érdekében az istállóban. A Busse extra praktikus Small Rio istállótáskája ideális az istálló rendben tartásához. A csengők, ápolóeszközök, sörényspray-k stb. jól és strukturáltan tárolhatók az istállótáskában. A táska gyorsan és egyszerűen felakasztható a különböző helyeken elhelyezett hevederekkel, ideális a lóistálló rácsaihoz. A tartalom tisztán tartása érdekében cipzárral és tépőzárral zárható. Belül az istálló box táska falakkal van megerősítve, és állítható rekeszekre van osztva. Ezenkívül két kis rekesz található a külső oldalon. A fogantyúnak köszönhetően a Busse dobozos táska könnyen szállítható, így a kiállításon is praktikus társ lehet. A táska strapabíró, könnyen ápolható poliészterből készült. Áttekintés: Istálló box táska a harangok, ápolószett, sörényspray, krémek stb. tiszta tárolására közvetlenül a lovon Rugalmasan, gyorsan rögzíthető pl. a karám elülső rúdjaihoz pántok segítségével Cippzárral és tépőzárral zárható Belső megerősített falakkal, állítható válaszfalakkal Két kis rekesz hálós anyagból készült belül Praktikus külső rekeszek, valamint egy cipzáras rekesz a külső oldalon A fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható, még teli állapotban is Strapabíró, könnyen ápolható poliészter anyag Méretek: 45 x 20 x 55 cm Szállítási tételek: 1x Busse Small RIO istálló box táska

21 483 Ft*
db.