T-karó villanypásztorhoz

  • T-karó rugalmas acélból készült, egész éves használatra alkalmas oszlop
  • Az oszlopot speciális cölöpverővel önállóan is be lehet építeni.
  • Biztos tartás a masszív, 18 cm hosszú rögzítőlemeznek köszönhetően
  • A szigetelők szerszám nélkül, különböző magasságokban rögzíthetők

Mi az a villanypásztor T-karó?

A T-karó (más néven T-oszlop) egy rugalmas sínacélból készült kerítésoszlop a legelőkerítéshez.

Ezek a speciális oszlopok leginkább olyan állandó kerítésekhez alkalmasak, amelyek egész évben fent maradnak. Rendkívüli merevségének köszönhetően az acél még a legnagyobb terhelés, például havazás hatására sem deformálódik.

A speciálisan kifejlesztett cölöpözővel a T-karót egyetlen személy is be tudja építeni.

Milyen helyzetekben alkalmas a T-oszlop a villanypásztoromhoz?

Az Ön kerítését egész évben fix kerítésként használják: A T-karók rugalmas, melegen hengerelt sínacélból készülnek, és nagyon ellenállóak. Ezek a kerítésoszlopok még nagy nyomás, például havazás esetén sem engednek. A T-oszlopokat ráadásul festékkel védik az időjárás viszontagságaitól.

Félig állandó kerítéshez kellenek oszlopok a rotációs legeltetéshez vagy ló kerítéshez: A T-karók alkalmasak a félig állandó villanypásztorokhoz is, például a rotációs legeltetéshez vagy ló kerítésekhez. Az oszlopok könnyen eltávolíthatók a talajból egy T-oszlop kihúzóval, és a cölöpöző segítségével máshol újra a talajhoz rögzíthetők.

Képesnek kell lennie arra, hogy a kerítésoszlopokat felerősítse és a vezetőanyagot összekapcsolja: Ha nincs segítsége a kerítésoszlopok felállításában a villanypásztorhoz, a T-karók ideálisak. Az oszlop földbe rögzítése a speciális kosoknak köszönhetően egyedül is lehetséges. A szigetelők gyorsan és egyszerűen, szerszámok vagy külső segítség nélkül is rögzíthetők az oszlophoz.

Ezek a tartozékok alkalmasak a T Post oszlophoz

Villanypásztor csatlakozó: A villanypásztor vezetőanyagának csatlakoztatásához megfelelő csatlakozóra van szüksége.

Villanypásztor földelése: Ahhoz, hogy a villanypásztor a lehető legjobban működjön, megfelelően kell földelni. A szükséges tartozékokat itt találja.

Villanypásztor szigetelők: A nemkívánatos feszültségveszteségek elkerülése érdekében minden villanypásztor oszlophoz megfelelő szigetelőt kell rögzíteni.

Villanypásztor vezető anyag: Minden elektromos villanypásztornak szalagra, drótra, kötélre vagy huzalra van szüksége vezetőanyagként. Ezen az anyagon keresztül folyik a szükséges áram.

Villanypásztor tekercs: Ha vezetőként köteleket, szálakat vagy szalagokat használ, akkor ezt az anyagot egy praktikus elektromos tekercs segítségével feltekerheti.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a terméket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk rendelkezik a jogalkotó által kiadott tanúsítvánnyal. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva ez pénzt takarít meg Önnek.