Vásároljon professzionális nyírógépeket az Agrarzone weboldalon

Akár szarvasmarhák, juhok, lovak, kecskék vagy háziállatok, például kutyák és macskák - sok állatot kell nyírni a szőrzet állapota miatt, állatbemutatókra vagy a szőrzet és bőrbetegségek kezelésére.

A nyírás a szőrzet ápolására szolgál, és támogatja az állatok jólétét. A rendszeres nyírással hatékonyan megelőzhető a kártevők fertőzése és elkerülhetők a bőrbetegségek.

Az Agrarzone oldalon megtalálja a megfelelő nyírógépet (más néven állatszőrnyírót vagy állatnyírógépet) a professzionális ápolónyíráshoz, valamint minden oldalon fontos információkat talál a lónyírógépekkel, szarvasmarha-, juh- és kutyanyírógépekkel történő nyírásról.

Ha további információt szeretne kapni egy speciális nyírógépről, vagy kérdései vannak a szarvasmarha-, juh-, tehén-, kutya-, ló- és egyéb nyírógépekkel kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, chaten, a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy WhatsAppon keresztül! Várjuk kérdéseiket!

Nyírógépek áttekintése:

Nálunk megtalálja a legfontosabb gyártók összes nyírógépét, mint például Aesculap, Heiniger, Kerbl, Constanta, Oster, vagy Moser. Ezek a gyártók évek óta kitűntek az iparágban a minőség, a teljesítmény és az innováció által. A nagy teljesítményű, a legapróbb részletekig optimalizált nyírógépek könnyű, gyors és fáradságmentes munkavégzést tesznek lehetővé, még nehéz szőrzetviszonyok között is.

A nagy rendelési mennyiségek miatt kedvező beszerzési feltételeinket élvezheti, amelyeket szívesen továbbadunk Önnek árelőnyként.

Ezt kell figyelembe vennie, amikor nyírógépet vásárol:

A megfelelő nyírógéppel megkíméli magát és négylábú kedvencét a felesleges stressztől, és biztosítja a biztonságos és professzionális ápolást. A különböző szőrzetjellemzők miatt azonban minden egyes állatfajta más-más igényeket támaszt a nyírógépekkel szemben.

1. Az állat típusa és a szőrzet állapota:

Nem minden nyírógép használható minden állathoz. A juhok számára speciális Birkanyírók nagy teljesítményű és széles nyírópengével. Jó Ló nyírógépek különösen csendesek, és kifejezetten a ló szőrzetéhez igazított nyírópengével rendelkeznek. Szarvasmarha-nyírógépek különösen robusztusak és hosszú használatra tervezték őket. Kutyanyírógépek és nyírógépek háziállatoknak kompaktabbak és könnyebbek ehhez képest.

2. Az állat mérete:

Ha nagytestű állatokat vagy több állatot nyír meg egymás után, akkor nagy teljesítményű nyírógépet kell választania. Ha kényes állatokat, például kistestű kutyákat, macskákat vagy rágcsálókat nyír, akkor egy kis kézi állatnyírógép a legalkalmasabb az Ön számára.

3. Teljes nyírás vagy részleges nyírás:

Ha az egész állatot nyírja, akkor egy közepes vagy nagy teherbírású nyírógépet kell választania. Ha a nyírógépet főként finom részletmunkákra, például a mancsok, a fülek, az arc és a nemi szervek területének nyírására használja, egy kisebb, könnyű nyírógép vagy egy speciális állatszőrnyíró tökéletesen megfelel.

4. Zajérzékenység:

A zajérzékeny állatok számára csendes és alacsony rezgésszámú állatnyíró gépeket kínálunk a Agrarzone weboldalon.

5. Akkumulátoros vagy hálózati működés:

A háziállat-szőrtrimmer működési helyének körülményeitől függően a vezetékes vagy az akkumulátoros háziállat-szőrtrimmer a jobb választás. Nem szeretne lemaradni mindkét előnyről? Az Agrarzone weboldalon praktikus hibrid állatszőrnyírógépek találhatók, amelyek akkumulátorral és kábellel is működtethetők.

6. Kezelés:

A műanyag házzal rendelkező nyírógépek általában könnyebbek és olcsóbbak is, mint a fémházzal rendelkezők. A csúszásmentes házak és a kézi hevederek segítséget nyújtanak a munkavégzés során. A legtöbb modell már karcsú és ergonomikusan kialakított házzal rendelkezik a fáradtságmentes munkavégzés és a kényelmes egykezes kezelés érdekében.

7. Súly:

Figyeljen az állatvágógépek súlyára. Minél könnyebb a nyírógép, annál kevésbé fárad el a karja. Különösen a kis és érzékeny állatok esetében javasoljuk, hogy használjon egy kezelhetőbb nyírógépet.

Az Agrarzone üzletben található alábbi tartozékok hasznosak a nyírógépekhez:

Nyírófej tartozék különböző méretekben: Célszerű, ha elegendő számú tartalék nyírópengét tart kéznél. A legtöbb állatnyírógépet standard vágófejjel szállítják, amelynek vágási hossza kb. 1,0 mm - 1,5 mm. Ezek a rövid vágási hosszúságú nyírófejek szinte bármilyen típusú szőrzethez alkalmasak, és csodálatosan használhatja őket az arc, a mancsok vagy a farok tövének részletmunkáihoz.

Csatlakozó fésű a nyírófej meghosszabbításához: Az 1,0 mm - 1,5 mm-es szabványos vágókészletet már sok nyírógép tartalmazza. Nagy testfelületek esetén a szabványos vágókészlet általában túl rövid vágási hossz. A robusztus és stabil rögzítőfésű (egyben felnyitható fésű) pillanatok alatt meghosszabbítja a vágókészlet vágási hosszát. A rögzítőfésűk azonban csak problémamentes, vékony szőrzethez alkalmasak, és költséghatékony kompromisszumot jelentenek a nyírófejjel szemben. Különösen a nagyon sűrű vagy nagyon göndör szőrzet esetében a vágási hossz növekedésével egyre nehezebb lesz a szőrzetet a fésűvel átfésülni. A szőrzet összegyűlik a fémfogak között, és rendszeresen meg kell szakítani a nyírási folyamatot a vágókészlet tisztításához. A mi tippünk: Ha rögzítőfésűvel dolgozik, akkor egy 1,0 mm - 1,5 mm-es, finom fogazású vágókészletet ajánlunk. Ez már sok nyírógéphez tartozik.

Vágófej-állvány: A vágófej-állvány rendben tartja a dolgokat, és segít nyomon követni a különböző méretű vágófejeket. A praktikus vágókészlet-kazetta számos, különböző gyártóktól származó vágókészlethez alkalmas.

Nyírógép akkumulátor: Nyírógép vásárlásakor érdemes csereakkumulátort rendelni. Egy kiegészítő nyírógép akkumulátorral időtakarékosan és hatékonyan nyírhatja az állatot. Sok akkumulátor már kompatibilis a különböző nyírógépekkel. Amikor akkumulátoros nyírógépet választ, győződjön meg róla, hogy az akkumulátor nagy kapacitású és gyorsan tölthető.

Nyírógépolaj: A nyírógépolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését, és ezáltal elősegíti a nyírógép élettartamát. Nyírás közben a nyírófejet mindig egy könnyű olajrétegnek kell borítania. Nyírás közben 10 percenként vigyen fel egy csepp nyíróolajat a nyírófejre. Ez megakadályozza, hogy a nyírófej a további súrlódás miatt felmelegedjen, és tökéletes nyírógépes vágást érhet el. A forró vágókészlet ugyanis a vágókészlet gyorsabb elhasználódásához vezet, és az állat számára is rendkívül kellemetlen.

Clean-Spray & Cool-Spray: A Clean-Spray & Cool-Spray segítségével a nyírópenge tiszta, éles és hűvös marad. A nyírófej működés közben akár 35 fokkal is elérheti a normál környezeti hőmérsékletet. A nyírófej rendszeres befújása a Clean-Spray & Cool-Spray-vel szintén segít hűteni és tisztítani a nyírófejet és a nyírópengét az ápolási folyamat során.

Egyéb nyírógép-kiegészítők: Akár praktikus falikarokat keres a nyírógépekhez, akár szőrszárítót szőrápoló kefével vagy nyírósablont lovakhoz - az Agrarzone oldalon professzionális és praktikus kiegészítők széles választékát találja az állat ápolásához!

Nyírógépek és tartozékok - Gyors szállítás saját raktárunkból

Mezőgazdasági üzletünkben nagyon nagy választékot talál raktáron lévő nyírógépekből, jól szétválogatva állattípus és alkalmazás szerint.

A nyírógépek, nyírópengék és tartozékok többsége közvetlenül raktárunkban van, így azonnal rendelkezésre áll. Még mindig nem találja, amit keres, vagy további kérdései vannak a termékekkel, rendelésekkel vagy a szállítással kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, szívesen segítünk Önnek.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.