Villanypásztor baromfiknak online az Agrarzone webáruházában

Áttekintés:

  • Mindent tartalmaz, ami a baromfi biztonságos bekerítéséhez szükséges
  • Csirkék, kacsák, libák, pulykák és más baromfifajták számára
  • Hatékony védekezés a vadállatok ellen a villamosításnak köszönhetően
  • A szoros háló és a megerősített alsó szálak megakadályozzák az átmászást
  • Könnyen felállítható speciális szerszámok nélkül

Miért éppen csirkekerítés?

Az olyan baromfifélék, mint a csirkék, kacsák, libák vagy pulykák a legnehezebben terelhető fajok közé tartoznak. Szigetelő, sűrű tollazatuk, vékony lábaik és szigetelő csőrük miatt a könnyű áramütés nem hatja meg őket. Még az olyan természetes ellenségeket, mint a róka, a menyét és a nyest, sem lehet megakadályozni egy gyenge elektromos kerítéssel, hogy a baromfiólba behatoljanak. A nagy teljesítményű tyúkkerítéssel megakadályozhatja, hogy állatai megszökjenek, ugyanakkor megfelelő biztonságot és fajoknak megfelelő mozgást biztosít. Teljes körű, minden egyben készleteinkkel mindent megkap, amire szüksége van a baromfi biztonságos bekerítéséhez. Nincs szüksége további felszerelésre - egyszerűen állítsa be és kezdje el!

Itt hasznos tippeket kaphat, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő baromfi kerítéskészletet tollas barátai számára. További kérdései vannak a villanypásztor szettjeinkkel kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és baromfi szakértőink szívesen segítenek.

4 lépés a megfelelő villanypásztor szett megtalálásához:

1. Van-e hozzáférése elektromos csatlakozóhoz?

Igen, van hozzáférésem konnektorhoz: Ebben az esetben a 230 V-os villanypásztor készülékkel ellátott baromfikerítés szett a legjobb választás. Ennek oka, hogy a konnektorba dugva nincs szükség gyakori akkumulátorcserére, és kevesebb karbantartást igényel. Ráadásul egy 230 V-os villanypásztor szett hatékonyabb, mint egy 12 V-os szett.

Nem, nincs hozzáférésem konnektorhoz: Ebben az esetben 12 V-os akkumulátoros villanypásztor szettre van szüksége. Itt azonban 2-4 hetente fel kell tölteni az akkumulátort.

Különösen praktikus a DUO villanypásztor készülék is, amely hálózatról vagy akkumulátorról is működtethető, és így egyesíti a 230 V-os készülék korlátlan terelési idejét a nagy teljesítményű 12 V-os készülék mobilitásával.

2. Van ideje 2-4 hetente cserélni vagy tölteni az elektromos kerítés akkumulátorát?

Igen, van időm: Ebben az esetben habozás nélkül vásárolhat 12V-os akkumulátorral ellátott villanypásztor szettet. Ha azonban állandó hozzáféréssel rendelkezik konnektorhoz, akkor javasoljuk, hogy válasszon egy áramcsatlakozóval ellátott kerítéskészletet.

Nem, erre nincs elég időm: Ha van konnektor, akkor válasszon 230 V-os hálózati villanypásztor szettet. Ha nincs konnektor, akkor egy időtakarékos 12V-os napelemes villanypásztor készülék tökéletesen használható. Így az akkumulátor folyamatosan feltöltődik, Ön csökkenti a karbantartást és egyúttal megtakarítja az áramköltségeket.

3. A baromfi kerítése mindig ugyanazon a helyen marad, vagy gyakran váltogatja a legelőket?

A kerítést mobilan használják: Kisebb, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez valószínűleg egy kombinált kerítéskészlet a legjobb választás. Ezek a DUO készülékek 230 V-os árammal és 12 V-os akkumulátorral is működtethetők.

A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad: Ha van hozzáférése konnektorhoz, a 230 V-os hálózatról táplált készülék mindig a legjobb választás.

4. A baromfi kerítést a kertben vagy a legelőn helyezi el?

Felállítottam a baromfi kerítést a kertben: Ebben az esetben egy zöld baromfi kerítéskészlet ideális, mert a zöld háló harmonikusabban illeszkedik az otthoni környezetbe, mint egy rikító narancssárga háló.

A baromfi kerítés elhelyezése a legelőn: Ha legelő alapú működést terveznek, akkor a narancssárga csirkekerítés a jobb választás. A narancssárga jelzőszín élénk láthatóságot biztosít a baromfihálónak, ami különösen előnyös, amikor traktorokkal és nehéz mezőgazdasági gépekkel dolgozik a legelőn.

Az ajtóval ellátott baromfikerítés-készlettel praktikusan bejuthat a baromfiólba anélkül, hogy a kerítést áramtalanítania kellene. A legelőajtót azonban külön is megvásárolhatja, és könnyen beépítheti bármelyik baromfikerítés-készletünkbe.

Ezek a tartozékok illeszkednek a baromfiháló készlethez:

Csere baromfiháló: Ha hosszabb kerítésre van szüksége, itt több elektromos hálót vásárolhat. Tyúkhálóink a beépített fémkapcsokkal könnyen összekapcsolhatók egymással, és így meghosszabbíthatók.

Villanypásztor elem és akkumulátor: Ha az villanypásztor szett nem tartalmaz akkumulátort vagy elemet, vagy többre van szüksége a cseréhez, akkor ebben a kategóriában talál megfelelő újratölthető akkumulátorokat és elemeket az összes elterjedt 12V-os villanypásztor készülékhez.

Villanypásztor napelem modul: A napelemmodulok szinte minden 12 V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Ez megkíméli Önt a gyakori akkumulátorcseréktől. Az akkumulátorok töltéséhez szükséges áramköltségek is megszűnnek.

Elektromos kerítés kapu: A csirkeháló bármely pontjára felszerelhető csirkeháló ajtó a biztonságos, könnyű ki- és belépés érdekében, áramütés veszélye nélkül.

Villanypásztor pótkaró: Ha baromfihálójának egyik karója eltört, vagy a baromfi kerítés sarkaiba szeretne pótkarót tenni az extra stabilitás érdekében, akkor itt kedvező áron vásárolhat megfelelő pótkarót.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében a közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni.

Villanypásztor tesztelő: Használjon villanypásztor-tesztelőt az elektromos kerítés feszültségének mérésére. Így gyorsan megállapítható, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Lopásgátló eszköz: Szeretné megvédeni elektromos kerítését a lopás ellen? Fedezze fel itt az elektromos kerítés védelmét szolgáló biztonságos akkumulátor dobozokat.

Különböző villanypásztor tartozékok: Ebben a kategóriában különböző villanypásztor tartozékokat talál a talajfúróktól a drótcsatlakozókon át a talajrögzítőkig.

Minden a baromfitenyésztéshez: Baromfi részlegünkben mindent megvásárolhat, ami a hatékony és fajoknak megfelelő baromfitenyésztéshez szükséges.

Egészséges baromfitakarmány: Az ízletes és energiadús baromfitakarmányok a létfontosságú csirkék, pulykák, fürjek, kacsák és libák számára olcsón megvásárolhatók baromfitakarmány-boltunkban, és kényelmesen házhoz szállítjuk Önnek.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor szett mégsem ideális az Ön számára, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minőségi termékek: Minden termékünket szakértők tervezték és tesztelték. Tökéletesen megfelelnek a rendeltetésüknek.

Szerviz és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, hogy jelentkezzen.