Állatmérlegek és takarmánymérlegek

 • Állatmérleg szarvasmarhákhoz, lovakhoz vagy sertésekhez
 • Asztali mérleg csirkékhez, pulykákhoz vagy más kisállatokhoz
 • Nagyon egyszerű telepítés és nincs szükség folyamatos karbantartásra
 • Akár 99,9%-os mérési pontosság

Mi az az állatmérleg?

Az állatmérleggel a szarvasmarháktól a sertéseken át a csirkékig számos állatot mérhet.

A jó állatmérlegek 99,9%-os mérési pontossággal rendelkeznek. Ha például egy tehén 1000 kg-ot nyom a mérlegen, a súlyeltérés nem több mint 1 kg.

A szarvasmarhák, lovak vagy sertések "normál" állatmérlege mellett léteznek kisállatok számára készült asztali mérlegek is.

Ezekkel az asztali mérlegekkel a kisebb állatok mérlegelése 150 kg-ig lehetséges.

Ketreces állatmérlegeket is kínálunk. A ketrec körülveszi a mérőállványt, és az állatok nem tudnak lejönni a mérlegről a mérlegelés során. Az egész folyamat hatékonyabbá válik.

Különösen, ha rendszeresen több állatot mér egymás után, sok időt takaríthat meg.

Milyen állatok számára alkalmas az állatmérleg?

 • Szarvasmarha
 • Lovak
 • Juhok
 • Kecskék
 • Sertések
 • Csirkék
 • Kutyák
 • Macskák vagy más kisállatok

Mire kell figyelni, ha állatmérleget vásárolunk?

A mérlegeknek el kell bírniuk az állatok súlyát: Az állatmérlegeknek mindig van egy maximális súlya. A modelltől függően ez a súly 500, 1000 vagy 1500 kilogramm.

Ha nagy szarvasmarhái vagy lovai vannak, ezért vásárlás előtt meg kell győződnie arról, hogy a mérleg valóban elbírja az állatok súlyát.

Beépített csúszásgátló: Az állatok mérlegelés közben gyakran nyugtalanok, és ide-oda mozognak. A csúszásgátlóval csökkenti annak esélyét, hogy az állatok megcsúsznak és megsérülnek a mérlegelés során.

Az adatokat közvetlenül nyomtatókra lehet küldeni: Egy modern állatmérleggel minden adatot közvetlenül a számítógépre vagy nyomtatóra kell tudnia küldeni. Ez megkíméli Önt a jegyzeteléssel járó fáradságoktól.

Tárazó funkció és váltás a különböző mértékegységek között: Ha a méréshez tartozékokat használ, akkor ezeket a tartozékokat előzetesen lemérheti, és a tarazó funkcióval 0-ra állíthatja a mérleget.

Szükség esetén gyorsan át kell tudnia váltani a különböző mértékegységek, például a kilogramm és a font között.

Ezek a tartozékok hasznosak az állatmérlegekhez:

Állványok PS állatmérlegekhez: Az állatmérleg kijelzőjét ehhez az állványhoz rögzítheti, és nem kell lehajolnia, hogy leolvassa a súlyt.

Nedvességmérők - precíz mérőműszerek a mezőgazdaságban

Mérőműszereink neves gyártók minőségi termékei, és kiválóan alkalmasak a mezőgazdaságban való használatra. Legyen szó széna és gabona nedvességmérőkről vagy lógó mérlegekről - ebben a kategóriában mindent megtalál, amire a napi mérési és mérési munkához szüksége van.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk rendelkezik a jogalkotó által kiadott tanúsítvánnyal. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztor, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takarít meg.