Ugrás a fő tartalomra

Collar Lima: The Ideal Dog Collar for Every Adventure

The Collar Lima is an extremely durable and attractive dog collar that is perfect for all sporting activities, leisure activities, or for use in mantrailing and tracking work. Made from easy-care, tear- and waterproof plastic, this collar not only offers outstanding functionality but also style. With its striking Splash-Ink design in black/blue, your dog is sure to turn heads.

The special features of the Collar Lima make it an excellent choice for dog owners looking for a reliable and long-lasting product. The collar is easy to clean, does not absorb unpleasant odors, and is antibacterial. In addition, the rivets, D-ring, and roller buckle are made from powder-coated steel, providing extra robustness.

The Collar Lima is especially suitable for active dogs and their owners who value quality and design. Thanks to its excellent material properties, it offers comfort and safety in any situation.

Overview:

  • Extremely durable and attractive
  • Easy-care, tear- and waterproof
  • Splash-Ink design in black/blue
  • For sporting activities, leisure, mantrailing, tracking work
  • Easy to clean, odorless, antibacterial
  • Rivets, D-ring, and roller buckle made from powder-coated steel

Technical Data

  • Material: Easy-care, tear- and waterproof plastic
  • Colors: black/blue
  • Design: Splash-Ink
  • Metal components: Powder-coated steel (rivets, D-ring, roller buckle)
  • Available with different neck sizes

Scope of Delivery:

1x Collar Lima

FAQ:

Is the Collar Lima suitable for all weather conditions?
Yes, the Collar Lima is tear- and waterproof and can therefore be used in any weather.

Can the collar absorb unpleasant odors?
No, the Collar Lima is odorless and antibacterial, so it does not absorb unpleasant odors.

Minta: dotted
Szín: black, blue
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Gyártó

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!