Ugrás a fő tartalomra

Spypoint FLEX-M vadkamera

A kifejezetten vadászatra kifejlesztett Spypoint FLEX-M vadkamera borotvaéles képeket biztosít az akár 28 megapixeles nagyfelbontású képeknek és a villámgyors válaszidőnek< köszönhetően. /b> 0,4 ​​másodperc . A széles lefedettség első osztályú képeket tesz lehetővé még nehéz körülmények között is.

Az intelligens hálózatválasztásnak köszönhetően, amelyet jól koordinált antenna és modem támogat, a kamera mindig optimálisan csatlakozik – a legjobb hálózatot kínálja mindenütt Európában. A Spypoint FLEX-M vadkamera ideális választás vadászok és természetfigyelők számára.

Erős felépítése és intuitív felhasználói felülete könnyű beállítást tesz lehetővé. 15 másodperces videók HD 720p felbontásban, hanggal, gyűjts élénk benyomásokat zsákmányodról.

Áttekintés:

  • Időjárásálló és robusztus anyag
  • Felhasználóbarát felület
  • Speciális gombok a formázáshoz és a pozícióteszthez
  • Automatikus beállítások és távoli frissítések
  • Különféle tápellátási lehetőségek, akkumulátorok nem tartozék, lítium akkumulátor vagy napelemes akkumulátor opcionális

Műszaki adatok:

  • Képfelbontás: akár 28 megapixel
  • Indítási sebesség: 0,4 másodperc
  • Érzékelési tartomány: 27 méter
  • Hálózat: Intelligens hálózat optimális antennával és modemmel
  • Videó: Hangfelvételek HD 720p minőségben
  • Tárhely: microSDHC-kártyák támogatása 512 GB-ig
  • Tápellátás: 8x AA elem (nem tartozék), LIT-22 lítium elem (opcionális), SPLB-22 napelemes akkumulátor (opcionális), SPLB-10 napelemes akkumulátor (opcionális)

Szállítási terjedelem:

1x Spypoint FLEX-M vadkamera
1x rögzítő heveder
1x SIM kártya (már behelyezve a kamerába)
1x antenna
1x elemtár

GYIK

Mitől olyan különleges a Spypoint FLEX-M vadkamerája?

Kiemelkedő rögzítési képessége, stabil hálózata és egyszerű kezelhetősége tökéletes választássá teszik minden vadász számára.

Milyen tárolási lehetőségeket kínál a Spypoint FLEX-M vadvilágkamera?

Ez a kamera 512 GB kapacitásig támogatja a microSDHC-kártyákat.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A SPYPOINT az innovatív megfigyelési technológiát jelenti a vadmegfigyelési és vadászati ​​felszerelések területén. A kiváló minőségű vadkamerák precíz képeket és videókat kínálnak éjjel-nappal mozgásérzékeléssel és éjjellátó funkcióval. Egyes modellek akár távoli hozzáférést is lehetővé tesznek mobilalkalmazásokon keresztül. A választékot olyan praktikus kiegészítők egészítik ki, mint a napelemek, memóriakártyák és rögzítőrendszerek. Bízzon a SPYPOINT modern technológiájában, hogy szemmel tartsa területét, vagy dokumentálja a vadon élő állatokat természetes környezetükben. A szakemberek világszerte nagyra értékelik a márka felhasználóbarát megoldásait és kiváló minőségét.

    Choose accessories

    Spypoint LIT-22 lítium akkumulátor
    Spypoint LIT-22 lítium akkumulátor
    Spypoint lítium-csőnyegű lit-22: nagyobb teljesítmény a Flex Trail Camera-hoz Ha megoldást keres a Flex Trail kamera autonómiájának növelésére, akkor a spypoint lítium-liter-22 tökéletes az Ön számára. Ez a kiegészítők tökéletes társok a készülékhez, és biztosítják az optimális működést a látogatások közötti hosszabb ideig. A spypoint lit-22 egy 7,4 V-os, 5,4Ah lítium akkumulátor, amely könnyen használható, amint a szabványos akkumulátor rekeszet eltávolítják. Megváltoztathat az akkumulátor rekesz és a LIT-22 használata között a látogatások során, vagy vásárolhat néhány LIT-22 akkumulátort, hogy egész évben folyamatosan üzemeltesse a nyomvonalú kamerát egy újratölthető opcióval. A spypoint lit-22 esetén az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb lesz, mint a normál lúgos vagy lítium akkumulátorok. Az idő múlásával ez a megoldás sokkal költséghatékonyabbnak bizonyul a nyomvonal-kamera tápegysége számára. Ne várjon, adja meg a Flex Trail kamerájának az energiát, amelyet megérdemel a Spypoint lítium-csiszolás lit-22-vel! Áttekintés: kompatibilis a Flex Trail kamerával 7,4 volt teljesítmény 5,4 amper órás autonómia AC AC töltő kábel a kézbesítés hatályába tartozik Változás a szokásos akkumulátor -rekesz segítségével Műszaki adatok: Feszültség: 7,4 Volt Ampere órák: 5.4 Ah A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint lítium-csekély LIT-222 a Flex Trail Camera-hoz GYIK A Spypoint lítium akkumulátor könnyen telepíthető? Igen, a telepítés egyszerű, és a szokásos akkumulátor beillesztésének eltávolításával történik a Flex Trail kamera. Mennyi ideig tart a spypoint lit-22 akkumulátor? Az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb, mint az alkáli vagy lítium akkumulátorok normál halmazához.

    39 933 Ft*
    Spypoint Solar Power Bank
    Spypoint Solar Power Bank
    Spypoint napelem lítium akkumulátorral: Hatékony és fenntartható energiaforrás a fényképezőgéphez A spypoint napelem lítium akkumulátorral kombinálja a napelemes modult és a lítium akkumulátort a kompakt kialakításában. Ez a kombináció teljesíti a fényképezőgép folyamatos energiaforrásának funkcióját, különösen olyan távoli területeken, amelyeket ritkán látogathat meg. A napelemes panelen az a különleges dolog, hogy folyamatosan tölti az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátort . Ez azt jelenti, hogy a fényképezőgép hónapokig futhat anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor megváltozása miatt. Négy különböző kimeneti kábellel is van felszerelve, így könnyen csatlakoztathatja a fényképezőgépet a Spypoint Solar Power Bank SPLB-22-hez, függetlenül a kameragyártótól. A napelem és a lítium akkumulátor nagy minőségű, robusztus anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosítanak. Áttekintés: A kompakt kialakítás kombinálva egy napenergia -modulban és a lítium akkumulátorban Az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátor folyamatos töltése Négy különböző indító kábelt tartalmaz az egyes kamerákhoz való csatlakozáshoz Műszaki adatok: 12 V lítium akkumulátor 10W 15 000 mah 4 LED betöltési elemek Napenergia terület: 24,5 cm x 23,5 cm A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint napelem lítium akkumulátorral 1x 1,5 mm kimeneti kábel a Spypoint vad kamerákhoz 1x DC áramkábel 1x összeszerelési agy 1x USB-C-USB-C kimeneti kábel 1x USB Micro-B kimeneti kábel 1x USB-A-USB-C kimeneti kábel GYIK Hogyan telepíthetem a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral? A telepítés a hely és a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat. Mennyi ideig lehet a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral tölteni? A kifejezés a nap sugaraitól és a kamerafogyasztástól függően változhat. Általában azonban a fényképezőgépe hónapokig teljes terheléssel futhat.

    71 911 Ft*
    SPYPOINT vadkamera FLEX-M Twin Pack
    SPYPOINT vadkamera FLEX-M Twin Pack
    Spypoint vadkamera FLEX-M ikercsomag A kifejezetten vadászatra kifejlesztett Spypoint FLEX-M vadkamera borotvaéles képeket biztosít az akár 28 megapixeles nagyfelbontású képeknek és a villámgyors válaszidőnek< köszönhetően. /b> 0,4 ​​másodperc . A széles lefedettség első osztályú képeket tesz lehetővé még nehéz körülmények között is. Az intelligens hálózatválasztásnak köszönhetően, amelyet jól koordinált antenna és modem támogat, a kamera mindig optimálisan csatlakozik – a legjobb hálózatot kínálja mindenütt Európában. A Spypoint FLEX-M vadkamera ideális választás vadászok és természetfigyelők számára. Erős felépítése és intuitív felhasználói felülete könnyű beállítást tesz lehetővé. 15 másodperces videók HD 720p felbontásban, hanggal, gyűjts élénk benyomásokat zsákmányodról. Áttekintés: Időjárásálló és robusztus anyag Felhasználóbarát felület Speciális gombok a formázáshoz és a pozícióteszthez Automatikus beállítások és távoli frissítések Különféle tápellátási lehetőségek, akkumulátorok nem tartozék, lítium akkumulátor vagy napelemes akkumulátor opcionális Műszaki adatok: Képfelbontás: akár 28 megapixel Indítási sebesség: 0,4 másodperc Érzékelési tartomány: 27 méter Hálózat: Intelligens hálózat optimális antennával és modemmel Videó: Hangfelvételek HD 720p minőségben Tárhely: microSDHC-kártyák támogatása 512 GB-ig Tápellátás: 8x AA elem (nem tartozék), LIT-22 lítium elem (opcionális), SPLB-22 napelemes akkumulátor (opcionális), SPLB-10 napelemes akkumulátor (opcionális) Szállítási terjedelem: 2x Spypoint FLEX-M vadkamera 2x rögzítő heveder 2x SIM kártya (már behelyezve a kamerába) 2x antenna 2x elemtár GYIK Mitől olyan különleges a Spypoint FLEX-M vadkamera? Kiemelkedő rögzítési kapacitásuk, stabil hálózatuk és könnyű kezelhetőségük tökéletes választássá teszik őket minden vadász számára. Milyen tárolási lehetőségeket kínál a Spypoint FLEX-M vadkamera? Ez a fényképezőgép legfeljebb 512 GB kapacitású microSDHC-kártyákat támogat.

    109 886 Ft*