Kerbl Nyúllyuk nyuszi bázis

Kerbl Rabbit Burrow Bunny Base: The Perfect Home for Your Rabbits

The Kerbl Rabbit Burrow Bunny Base is much more than just a shelter for your animals. This high-quality product offers your rabbits an all-inclusive home where they can feel comfortable, just as nature intended. In summer, the burrow protects from heat, and in winter, it shields from cold, providing a pleasant climate all year round.

This 3-in-1 product impresses with its versatility. It can serve as a burrow and shelter but also as a transport box for on the go. Above all, the integrated hay rack, water, and food dispenser ensure that the rabbits are well taken care of even over longer periods. To meet the demands of a natural habitat, the product features two up/down entrances that prevent pressure within the burrow and create a harmonious atmosphere.

The flexible 4-way door of the Kerbl Rabbit Burrow Bunny Base guarantees individually adjustable entry options – depending on the need, your animals can go in, out, both, or the door can remain closed. The removable floor tray in the lower part and an additional intermediate floor make cleaning easy and allow the upper part to be used as a separate shelter or transport box.

Scope of delivery:

1x Upper part
1x Lower part (burrow)
1x Water dispenser (375 ml)
1x Food dispenser (850 ml)
1x Hay rack
2x Stairs
1x Floor tray
1x Additional intermediate floor without holes

FAQ

What does the term 4-way door mean?
The 4-way door offers various settings. Depending on the need, the animals can either go in only, out only, both, or the door can remain completely closed.

What is the purpose of the additional intermediate floor?
The additional intermediate floor allows you to use the upper part of the burrow as a separate shelter or transport box. This is especially practical for vet visits or trips to a holiday destination.

Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A nyulunk imádja a BunnyBase-t! Szuper könnyű volt összeszerelni, és a minősége kiváló. Abszolút ajánlott!

Anna M.

A BunnyBase pontosan a megfelelő mennyiségű teret kínálja a nyulunk számára. Masszív, és nagyszerűen mutat a kertben.

Markus K.

Minden egyben

Minden készlet tartalmazza az azonnali használathoz szükséges összes eszközt. Csak egy kis földlyukat kell ásni. Nincs szükség további szerszámokra. 

Praktikus

Néhány mozdulattal a Bunny Base szállítódobozzá is átalakítható.

Biztosítsd nyulad számára a kényelmes és biztonságos otthont a BunnyBase-szel!

 Kiváló minőségű, tágas és könnyen összeszerelhető – a tökéletes otthon a kis kedvenced számára.

A Kerbl BunnyBase-szel biztosítod nyulad számára a tökéletes otthont.

A masszív felépítés, a könnyű összeszerelés és a tágas tér biztosítják, hogy nyulad teljesen kényelmesen és biztonságban érezze magát. 
Tudjuk, mennyire fontos a biztonságos és kényelmes otthon a nyulad számára. Ezért vettük fel a BunnyBase-t az Agrarzone kínálatába – ez egy jól átgondolt megoldás, amely megfelel mind az állatod, mind a te igényeidnek.

Fő előnyök és jellemzők:

  • Tartós anyagok: A Bunny Base robusztus és tartós műanyagból készült.
  • Könnyű összeszerelés: A részletes útmutatóknak és a mellékelt összeszerelő készletnek köszönhetően a felállítás gyors és egyszerű.
  • Bőséges tér: A Bunny Base bőséges helyet biztosít a nyulak számára, hogy szabadon mozoghassanak és kényelmesen érezzék magukat.
  • Időjárásálló: Beltéri és kültéri használatra egyaránt ideális, így nyulának biztonságos otthont nyújt minden évszakban.
  • Moduláris kialakítás: A Bunny Base könnyen bővíthető és testreszabható, hogy megfeleljen nyulának igényeinek.

FAQ BunnyBase


Mennyi időbe telik a BunnyBase összeszerelése?

Az összeszerelés általában kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és csak egyszerű szerszámokra van szükség, amelyek a csomagban megtalálhatók.

Mit jelent a 4-utas ajtó kifejezés?

A 4-utas ajtó különböző beállítási lehetőségeket kínál. Az Ön igényeitől függően az állatok csak bejöhetnek, csak kimehetnek, mindkettőt megtehetik, vagy az ajtó teljesen zárva maradhat.

Mire szolgál a további köztes emelet?

A további köztes emelet lehetővé teszi, hogy a ketrec felső részét külön menedékként vagy szállítódobozként használja. Ez különösen hasznos az állatorvosi látogatásokhoz vagy az ünnepi szálláshelyekre való utazáshoz.