Ako DUO Power XI8000 Smart 12 V villanypásztor egy pillantásra:


Ako Duo Power XI 8000 SMART 12/230 V ELEKTRIFIÓ: A kerítések teljesítménye és rugalmassága

javítja a kerítések hatékonyságát az Ako Duo Power segítségével

Bemutatjuk a Electrifier Ako Duo Power XI 8000 SMART 12/230V -ot, amely egy rendkívül nagy teljesítményű eszköz, amely ideális mind mobil, mind helyhez kötött felhasználáshoz. Hatékonysága még erős vegetáció jelenlétében is garantált, így sokoldalú eszköz, ideális az állatok széles skálájához, beleértve a lovakat, a bikákat, a juhokat, és a vaddisznók és a farkasok hatékony elutasításához.

Ez a kettős teljesítményű villamos mind a 12 V, mind a 230 V-ot képes működni, maximális kombinált rugalmasságot kínálva nagy kimeneti teljesítménygel. Többszínű LED -oszlop -jelzővel (10 LED -ből) felszerelve lehetővé teszi a kimeneti feszültség és az akkumulátor állapotának hatékony megfigyelését. Ezen túlmenően, fejlett energiagazdálkodásának köszönhetően, takarítson meg akkumulátort a kerítés jó állapotában, miközben megvédi a 12 V -os akkumulátort a mély kisülésektől.

Az AKO DUO POWER XI 8000 SMART 12/230V elektromos riasztási funkciója folyamatosan figyeli a kerítést, és hosszabb érintkezés esetén riasztást bocsát ki, és lelassítja az impulzusok sorrendjét. Ez a szolgáltatás, a kisülési teljesítmény késleltetett adaptációjával együtt, garantálja az emberek és az állatok nagyobb biztonságát.

Ako Duo Power XI 8000 SMART 12/230 V ELEKTRIFIÓ Összegzés:

 • 12/230 V kettős teljesítményű működés rugalmas használatra
 • Erős növényzettel rendelkező kerítésekhez alkalmas
 • Tökéletes különféle állatokhoz, és elutasíthatja a vaddisznókat és a farkasokat
 • Multolor LED sáv -mutató a hatékony megfigyeléshez
 • Riasztási funkció a ház folyamatos megfigyeléséhez

Műszaki előírások:

 • Bemeneti feszültség: 12/230V
 • Fejlett energiagazdálkodás energiatakarékossággal és védelemmel a mély kisülésekkel szemben
 • Riasztási funkció hosszan tartó érintkezés észlelésével és lassulásával az impulzusok sorrendjében
 • A kisülési teljesítmény késleltetett adaptációja a nagyobb biztonsági szinthez
 • Multicolor LED sáv indikátor
 • A napenergia támogatása
 • A mikroprocesszor által vezérelt
 • Felső, UV -sugarak és időjárás -rezisztens
 • Az EU biztonsági előírásainak megfelelően
 • 4 -éves garancia

Az ellátás magában foglalja:

1x Electrifier Ako Duo Power XI 8000 Smart 12/230V

Gyakran kérdések:

Használhatom az Ako Duo Power XI 8000 intelligens elektrifiót 12 V -os akkumulátorral?

Igen, az AKO Duo Power XI 8000 Smart elektrifikátor 12 V -os akkumulátorral működhet, és védelmet nyújt a mély kisülések ellen, és csatlakoztatva a 230 V -os elektromos hálózathoz.

Az AKO DUO POWER XI 8000 SMART ELEKTRIFIÓ

Igen, a kiváló minőségű műanyagok használatának köszönhetően az AKO Duo Power XI 8000 SMART ELEKTRIFIÓ

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

 • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
 • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
 • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
 • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

 • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
 • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

 • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

 • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.