BUSSE Bit heveder PROFESSIONAL és ANATOMIX kantárszárhoz Póni fekete egy pillantásra:


Busse harapós öv a Kappzaum Professional & Anatomix számára - nagy minőségű csere harapás öv

A Kappzaum Professional & Anatomix busse harapós öv alapvető fontosságú rész a Kappzaum Models Professional (#129810) és az Anatomix (#129811) számára. Magas minőségű kivitelezés és a kompatibilis illeszkedés teszi ezt az övet tökéletes választásnak, ha csere szükséges.

A fenntarthatóság értelmében az öv "pro nature", ami azt jelenti, hogy ez túlnyomórészt tisztán zöldségbőrből áll. Ez az anyag nemcsak ideális a Reicon Lord előállításához, hanem védi a környezetet is.

A Kappzaum Professional & Anatomix Busse Bielsiemen robusztus sárgaréz szerelvényekkel rendelkezik, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

Áttekintés:

  • Cserélő harapás öv a Kappzaum Professional & Anatomix számára
  • Pro természet: túlnyomórészt tisztán zöldség cserzett bőrből
  • Robusztus sárgaréz szerelvényekkel

Műszaki adatok:

  • Anyag: Leginkább pusztán zöldségbőr
  • szerelvények: sárgaréz

A kézbesítés hatálya:

1x buszok harapós öv a kappzaum profi és anatomix

számára

GYIK

Melyek a Kappzaum Professional & Anatomix buszharapás -övének különleges tulajdonságai? Elsősorban tisztán növényi kád bőr és robusztus sárgaréz szerelvényekkel rendelkezik. Ez a fent említett bevont modellek cseréje.

Kinek van a Busse Bite Bate a Kappzaum Professional & Anatomix számára? és fenntartható csere harapósi heveder a Kapp -Bridle Models Professional & Anatomix igényeihez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE PROFESSIONAL FULL barna szájkosár
Speciális bőr kantár megfelelő barlanggal, kézi munkához, valamint lovak és pónik vezetéséhez vagy kihajtásához. egyenes vágású fejfedővel beleértve egy további, állítható hosszúságú bithevederrel a bitekkel való munkavégzéshez, egymásra helyezett effektusok nélkül, ideális például fiatal lovak kíméletes használatához a bithez vagy az oldalsó kötőelemekből történő kicsatoláshoz A bitheveder használaton kívül teljesen kicsatolható Stabil és rugalmas kantárbőrből készült Minden csat bélelt bőrrel, valamint stabil és hatékonyan párnázott cavesson kantárral a nagyobb kényelem érdekében profi természet: elsősorban tisztán növényi cserzett bőrből készült az egyik oldalon állítható méret fejhossz Melegvérű változat: b> háromrészes cavesson kantár rögzített középső résszel a biztonságos működés érdekében olló vagy szorító hatások nélkül, három gyűrűvel egyéni használatra és akcióra Ganash heveder, amely biztonságosan távol tartja a kantárt a szemektől anélkül, hogy az egész kantárt túl szorosan össze kellene csavarni – az optimális illeszkedés érdekében Póni változat: Egyrészes cavesson kantár a biztonságos rögzítéshez olló vagy klipek, akár kis pónifejekhez is három gyűrűvel, egyénileg állítható magasságú libaszíj, hogy a kantárt biztonságosan távol tartsa a szemtől, anélkül, hogy az egész kantárt túl szorosan kellene csatolni - az optimális illeszkedés érdekében További termékmagyarázatok és utasítások ennek a barlangnak a helyes beállítását és használatát az útmutatóban találja meg.

62 193 Ft*
BUSSE Cavesson ANATOMIX COB / FULL fekete
Szín: Fekete | Méret: VB/WB
Busse Kappzaum Anatomix - Anatómiailag helyes és sokoldalú megoldás a kézi munkához és a lóhordozókhoz A busse kappzaum anatomix egy speciális bőr, törött teherfuvar, helyes Cavesson Iron -val, amelyet kifejezetten kézi munkához fejlesztettek ki, a lovak vezetésére és lungálására. Stabil, de ennivalóan kantárbőrből készül, ötvözi az erőt és a kényelmet a hatékony és kellemes használat érdekében. Ezt a cavesont anatómiailag vágott és lágyan sub -daded nyakdarabja jellemzi, amely biztosítja a maximális kényelmet. Ezenkívül hosszú hosszúságú harapási övvel van felszerelve, amely tökéletesen alkalmas a fogakon lévő fiatal lovak szelídre vagy szelídre, vagy felhasználható a csatolásra. A busse kappzaum anatomix optimális méretű beállítást kínál a különböző fejméretekhez és formákhoz, és egy háromrészes Cavesson vasalóval van felszerelve, amely rögzített középső részben van hatás. Három gyűrűjével az egyéni felhasználásokat és effektusokat is kínálja. Áttekintés: Különleges villamos a helyes cavesson vassal Anatómiailag vágott és halkan alátámasztott nyaki darab Hosszú -kiigazítható harapási öv stabil és ennivaló kantárbőrből készül, Három rész Cavesson vas rögzített középső részleggel Műszaki adatok: Anyag: stabil és ennivaló kantárbőr A kézbesítés hatálya: 1x busse kappzaum anatomix GYIK Mi teszi a Busse Kappzaum anatomix -ot olyan különlegessé? A Busse Kappzaum anatomix -ot speciális funkciói és magas szintű kényelme jellemzi. Anatómiai szempontból vágott, lágyan alsó darab nyakdarabja és hosszúságú, kiigazítható fogpántja van, amely tökéletes a fogakon lévő fiatal lovak szelíd ugratásához. Stabil és ennivalóan kantárbőrrel és a három részből álló címerével hatékony és kellemes felhasználást kínál a tüdő és a kézművességben. Kinek a Busse kappzaum anatomix különösen alkalmas? A Busse Kappzaum Anatomix ideális azoknak a versenyzőknek és oktatóknak, akik hatékony és kényelmes segítséget keresnek a kézi munkához és a lunging lovakhoz. Különösen hasznos a fiatal lovakkal való együttműködéshez, amelyek megszokják a fogakat, és sokoldalú felhasználást és lehetőséget kínálnak a különböző fejméretekhez és formákhoz.

69 622 Ft*