BUSSE Cavesson ANATOMIX COB / FULL fekete egy pillantásra:


Busse Kappzaum Anatomix - Anatómiailag helyes és sokoldalú megoldás a kézi munkához és a lóhordozókhoz

A busse kappzaum anatomix egy speciális bőr, törött teherfuvar, helyes Cavesson Iron -val, amelyet kifejezetten kézi munkához fejlesztettek ki, a lovak vezetésére és lungálására. Stabil, de ennivalóan kantárbőrből készül, ötvözi az erőt és a kényelmet a hatékony és kellemes használat érdekében.

Ezt a cavesont anatómiailag vágott és lágyan sub -daded nyakdarabja jellemzi, amely biztosítja a maximális kényelmet. Ezenkívül hosszú hosszúságú harapási övvel van felszerelve, amely tökéletesen alkalmas a fogakon lévő fiatal lovak szelídre vagy szelídre, vagy felhasználható a csatolásra.

A busse kappzaum anatomix optimális méretű beállítást kínál a különböző fejméretekhez és formákhoz, és egy háromrészes Cavesson vasalóval van felszerelve, amely rögzített középső részben van hatás. Három gyűrűjével az egyéni felhasználásokat és effektusokat is kínálja.

Áttekintés:

  • Különleges villamos a helyes cavesson vassal
  • Anatómiailag vágott és halkan alátámasztott nyaki darab
  • Hosszú -kiigazítható harapási öv
  • stabil és ennivaló kantárbőrből készül,
  • Három rész Cavesson vas rögzített középső részleggel

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil és ennivaló kantárbőr

A kézbesítés hatálya:

1x busse kappzaum anatomix

GYIK

Mi teszi a Busse Kappzaum anatomix -ot olyan különlegessé?
A Busse Kappzaum anatomix -ot speciális funkciói és magas szintű kényelme jellemzi. Anatómiai szempontból vágott, lágyan alsó darab nyakdarabja és hosszúságú, kiigazítható fogpántja van, amely tökéletes a fogakon lévő fiatal lovak szelíd ugratásához. Stabil és ennivalóan kantárbőrrel és a három részből álló címerével hatékony és kellemes felhasználást kínál a tüdő és a kézművességben.

Kinek a Busse kappzaum anatomix különösen alkalmas?
A Busse Kappzaum Anatomix ideális azoknak a versenyzőknek és oktatóknak, akik hatékony és kényelmes segítséget keresnek a kézi munkához és a lunging lovakhoz. Különösen hasznos a fiatal lovakkal való együttműködéshez, amelyek megszokják a fogakat, és sokoldalú felhasználást és lehetőséget kínálnak a különböző fejméretekhez és formákhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Bit heveder PROFESSIONAL és ANATOMIX kantárszárhoz Póni fekete
Szín: Fekete | Méret: Póni
Busse harapós öv a Kappzaum Professional & Anatomix számára - nagy minőségű csere harapás öv A Kappzaum Professional & Anatomix busse harapós öv alapvető fontosságú rész a Kappzaum Models Professional (#129810) és az Anatomix (#129811) számára. Magas minőségű kivitelezés és a kompatibilis illeszkedés teszi ezt az övet tökéletes választásnak, ha csere szükséges. A fenntarthatóság értelmében az öv "pro nature", ami azt jelenti, hogy ez túlnyomórészt tisztán zöldségbőrből áll. Ez az anyag nemcsak ideális a Reicon Lord előállításához, hanem védi a környezetet is. A Kappzaum Professional & Anatomix Busse Bielsiemen robusztus sárgaréz szerelvényekkel rendelkezik, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Áttekintés: Cserélő harapás öv a Kappzaum Professional & Anatomix számára Pro természet: túlnyomórészt tisztán zöldség cserzett bőrből Robusztus sárgaréz szerelvényekkel Műszaki adatok: Anyag: Leginkább pusztán zöldségbőr szerelvények: sárgaréz A kézbesítés hatálya: 1x buszok harapós öv a kappzaum profi és anatomix számára GYIK Melyek a Kappzaum Professional & Anatomix buszharapás -övének különleges tulajdonságai? Elsősorban tisztán növényi kád bőr és robusztus sárgaréz szerelvényekkel rendelkezik. Ez a fent említett bevont modellek cseréje. Kinek van a Busse Bite Bate a Kappzaum Professional & Anatomix számára? és fenntartható csere harapósi heveder a Kapp -Bridle Models Professional & Anatomix igényeihez.

7 196 Ft*