BUSSE póló póló ERIN TECH, hosszú ujjú XS szürke egy pillantásra:


Busse Polo-ing Erin Tech, hosszú ujjú, hosszú ujjú póló egy sportos, elegáns dizájnban

A busse póló Erin Tech, a Langarm egy könnyű hosszú ujjú póló, sportos, elegáns kialakításban, amely kiváló minőségű funkcionális anyagból készül. Ez az ing az érzékeny bőrt nyári szabadtéri hatásokkal árnyékolja, meleg felhordás nélkül, és ez a tökéletes választás az aktív lovasok számára.

Ez a hosszú ujjú póló, különösen a versenyzők számára, egy gyorsan száradó, lágy, négyirányú, funkcionális anyagból áll. Léges hálózati szövetbetétekkel rendelkezik a hát felső részében és az ujja alsó részén, hogy mindig optimális legyen a clima viselése a sportteljesítmény mellett. Ezenkívül a lapos varratok csökkentik a csúnya szabadban és a bozótt.

A busse póló Erin Tech, a Langarm egy bordasolo-gallérral, finom cipzárral, a bal oldali hüvelyben és a hátulján, a nőies megjelenéshez a kontúr varrása. I. anyagból áll: 88% poliészter, 12% elasztán és anyag II: 88% poliészter, 12% elasztán.

Áttekintés:

  • Könnyű, hosszú ujjú póló egy sportos, elegáns kialakításban
  • Puha szárítás, lágy 4-irányú funkcionális anyag
  • Funkciók Különösen a versenyzők számára
  • I. anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • I. anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN
  • Anyag II: 88% poliészter, 12% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Polo ing Erin Tech, hosszú kar

GYIK

Melyek a Busse Polo-ing ERIN Tech különleges tulajdonságai, Langarm? -Kinőségi funkcionális anyag, amely megóvja az érzékeny bőrt a nyári kültéri hatásoktól. Különösen a versenyzők számára kínál funkciókat, és I. anyagból áll: 88% poliészter, 12% Elasthan.

Kinek a Busse Polo-ing Erin Tech, a hosszú ujjú, különösen alkalmas? Keresse meg a lovaglási kényelmet.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.