BUSSE versenying SILEDA S fehér egy pillantásra:


Busse bajnokság ing Sileda - nőies elegancia a verseny helyére

A buszverseny ing Sileda egy nőies, egyszerű verseny ing, amely nem rendelkezik gombokkal és bezárásokkal, és ezért könnyen húzható a lovagló frizurán. Ez a tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik elegáns és gyakorlati ruhát keresnek a versenyekhez és az intenzív képzéshez.

Az ing elegánsan összegyűlt, elkapott, elfogott gallérral rendelkezik egy rugalmas nyakkivágással. Egy szilikon logó nyomtatás a hüvelyen és egy csillogó logó a mellkason különleges hangot ad az ingnek, és aláhúzza annak nőies eleganciáját.

A buszverseny ing Sileda egy derékig tartó ing, amely extra fényből, lélegző és különösen puha funkcionális anyagból készül. Ez az anyag biztosítja a nagy kényelmet és a teljes mozgás szabadságát.

Az ing könnyen gondozható, gyorsan száríthat és fagyasztható, ami gyakorlati társsá teszi a lovas sportokat. 87% nejlonból és 13% elasztánból áll.

Áttekintés:

  • Nőies, egyszerű kialakítás, gomboktól és bezárásoktól mentes
  • Elegánsan összegyűjtött, elasztikus nyakkivágással megragadta a gallérot
  • Világos, lélegző, lágy funkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyorsan szárítás és fagyasztás -Free

Műszaki adatok:

  • Anyag: 87% nejlon, 13% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny ing Sileda

GYIK

Melyek a Sileda buszverseny ing különleges tulajdonságai? Elegánsan összegyűjtött, elfogott gallérral rendelkezik, és könnyű, lélegző, lágy funkcionális anyagból készül. Ezenkívül az ing könnyen gondozható, gyorsan szárítható és fagyasztható.

Kinek a Sileda buszverseny ingje? Ingatlanjainak köszönhetően ideális társ az intenzív edzésekhez és versenyekhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE versenydzseki FLORENZ 34 szürke
Szín: szürke | Méret: 34
Busse bajnokság kabát Florence - Sportos egyszerűség megfelel a funkcionalitásnak A Busse verseny kabátja Florence egy szuper könnyű, sportos egyszerű versenydzseki, modern funkcionális anyagból, háló betétekkel. Egyesíti a klasszikus megjelenést a sportos előadással, ideális a lovas sportok igényléséhez. A formatervezés egyszerű és mégis stílusos. Egyszerű gombokkal és két elülső beillesztési táskával klasszikus megjelenést kínál, míg az elasztikus háló az alsó oldal mentén, valamint a vállon és a hátsó területen további kényelmet és légáramlást biztosít. A buszverseny dzseki Florence illeszkedése klasszikus és derék. A középső helyzetben lévő tökéletes ülést garantálja a YKK ® cipzár a gombos placket alatt. Az előzetes alakú könyök további kényelmet és a mozgás szabadságát kínálja. Nagyon könnyű, négyirányú, szakaszos funkcionális anyagból (50% poliészter, 40% nejlon, 10% Elasthan) és hálóból (82% poliészter, 18% Elasthan) készül, a Sako a legjobb kényelmet nyújtja. Lélegezhető az optimális nedvességszabályozással. Az erősen elasztikus hálóbetétek elkerülik a hőkezelőt a transzpiráció területén. A dzseki tartós, könnyen gondozható, gyors, diszkrét és mosható gép. Áttekintés: Egyszerű kialakítás egyszerű gombokkal és két beillesztési táskával Klasszikus, testreszabott illeszkedés YKK -val ® ZIP Könnyű 4-utas nyújtás funkcionális anyag és háló lélegző az optimális nedvességszabályozással Tartós, könnyen gondozható és mosható gépi mosható Műszaki adatok: I. anyag: 50% poliészter, 40% nejlon, 10% Elasthan II. Anyag (háló): 82% poliészter, 18% Elasthan A kézbesítés hatálya: 1x buszok verseny kabát Florence GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse bajnokság kabátjának Firenze? és megkülönbözteti az elasztikus háló betéteket. Egyszerű gombjaival, két zsebével elöl és egy YKK ® ZIP a tökéletes illeszkedés érdekében. Az anyag lélegző, könnyen gondozható, gyorsan szárítható és mosható. Kinek a Busse bajnokság kabátja, Firenze különösen megfelelő? Sportos illeszkedése és magas színvonalú anyagai tökéletes választássá teszik a versenyek és a mindennapi edzések számára.

67 362 Ft*