BUSSE csizmatáska RIO szürke egy pillantásra:


Busse Boot Bag Rio - A lovaglócsizmájának védett és praktikus szállítása

A buszok csomagtartó táskáját a Rio kifejezetten a lovaglócsizmák védett és praktikus szállítására fejlesztették ki. Gyakorlati megoldást kínál a lovaglási csizma tárolására, és lehetővé teszi az egyszerű szállítást.

Közép -elhelyezett cipzárral felszerelt, két fogantyúval ellátott párnával és egy gyakorlati külső zsebével, amely egy boka -vontató, cipő lengyel stb. Tömör gombbal, lenyűgözi a táskát a jól gondolkodott konstrukcióval. Stabil, könnyen ápolható poliészter anyagból készül, párnázott oldalfalakat, megerősített talaj- és PVC állvány lábát kínálja a további védelem és stabilitás érdekében.

A buszindulási táska Rio ideális mindenkinek, aki biztonságosan és kényelmesen kívánja szállítani a lovaglási csizmáját. A robusztus konstrukció és gyakorlati kialakítása tökéletes társává teszi Önt a lovagláshoz, a versenyekhez vagy az utazáshoz.

Áttekintés:

  • A lovaglási csizma védett és praktikus szállításához
  • cipzár a középső részben
  • Két lépés egy viselőpaddal
  • Gyakorlati külső zseb a csizma, a cipő lengyel stb.
  • párnázott oldalfalak, megerősített padló, PVC állvány láb
  • stabil, könnyű -ellátás poliészter anyag

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter anyag
  • Magasság: kb. 55 cm
  • Szélesség: kb. 18,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok csomagtartó táska rio

GYIK

Melyek a Rio Boot táska különleges tulajdonságai? Központi cipzárral rendelkezik, két fogantyúval ellátott párnával és gyakorlati külső zsebével a csizmákhoz és a cipőoszlopokhoz. A táska stabil, könnyen gondozott poliészter anyagból készül, párnázott oldalfalakat, megerősített padlót és PVC állványt kínál.

Kinek a buszok csomagtartó -rio különösen megfelelő? Ideális a lovaglási istállóban, versenyeken vagy utazáskor.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.