BUSSE csizmatáska RIO PLUS PRO szürke egy pillantásra:


Busse Boot Bag Rio Plus Pro - Handy szállítás és védelem a lovaglási berendezések számára

A buszhorgonyos táska Rio Plus pro kifejezetten a lovaglócsizmák és a lovaglási sisakok praktikus szállításához és védett tárolásához készült. Ez arra szolgál, hogy biztonságosan és kényelmesen szállítsa a lovaglási berendezést, miközben egyidejűleg megóvja a portól, a szennyeződésektől és a sérülésektől.

A bokás táska speciális tulajdonságai és előnyei tartalmazzák a hátsó kétirányú cipzárat, amely lehetővé teszi mindkét csizma egyszerű elhelyezését és eltávolítását, valamint két szellőztető szegecset, amelyek biztosítják a lehető legjobb belső éghajlatot. Ezenkívül a táskának két megerősített, független fogantyúja van, amelyek biztosítják, hogy szép hajlandóság legyen a markolat.

A busse boot táska Rio Plus pro nagy cipzárral rendelkezik a lovaglási sisakhoz, egy közepes méretű tépőzáras a spórákhoz, kesztyűhöz, cipőkrémhez vagy egy cipőefához és egy kis külső zsebhez ,,, amelyben elhelyezheti a kulcsokat vagy a pénzt. Ezenkívül a táska párnázott oldalfalakkal, vasbesorpadlóval és PVC állvány lábakkal van felszerelve, amelyek további védelmet és stabilitást kínálnak.

A táska robusztus és egyszerű gondozási poliészter anyagból készül, amely tartósságáról és egyszerű tisztításáról ismert. A belső bélés poliészterből is áll.

Áttekintés:

  • A lovaglócsizmák és a lovaglási sisak praktikus szállítási és védett tárolása Kétirányú cipzár a csizma könnyű elhelyezéséhez és eltávolításához
  • Két szellőztető szegecs a lehető legjobb belső éghajlat érdekében
  • Két megerősített, független fogantyú
  • Nagy, közepes és kicsi külső zseb sisakhoz és kiegészítőkhöz
  • stabil, könnyű gondozás poliészter anyag, poliészterrel, belső

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozású poliészter anyag, poliészterek belső
  • Bezárás: Kétirányú cipzár, tépőzáras rögzítőelem

A kézbesítés hatálya:

1x buszok boot táska rio plus pro

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínál a buszok csomagtartó táskája a Rio Plus Pro -nak? Kétirányú cipzár a csizma könnyű elhelyezéséhez és eltávolításához, két szellőztető szegecset a lehető legjobb belső éghajlathoz, két megerősített, önsejtű fogantyú, valamint egy nagy, közepes és kicsi külső zseb sisakhoz és kiegészítőkhöz.

Kinek a buszok boot táska, a rio plusz pro különösen alkalmas? Tárolási megoldás az Ön igényéhez lovaglócsizmákhoz és lovaglási sisakokhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.