BUSSE Jodhpur bokacsizma DAILY 36 barna egy pillantásra:


Busse jodhpur boka csizma naponta - modernitás és könnyedség a

A Busse Jodhpur Boot Boot Daily egy extra fény és modern vonat boka csomagtartó, amely elegáns és funkcionális. Ez a tökéletes választás mindenkinek, aki értékeli a minőséget, a kényelmet és a modern formatervezést.

A boka csomagtartójának figyelemre méltó tulajdonságai és előnyei vannak. Lenyűgözi az elegáns lyukmintával a Brogue Design -ban, és a legszebb európai tehénbőrből készül. A boka területén lévő kétoldalú elasztikus betétek biztosítják az optimális illeszkedést.

A busse jodhpur bokcsizmát naponta a gyorsan szárító nejlinlinizálás és különösen könnyű, rugalmas és tompító Eva sole jellemzi, ami különösen kényelmessé teszi őket a mindennapi használatra.

Ennek a boka csomagtartójának egy másik kiemelkedő tulajdonsága a kivehető, előzetes alakú belső talp. További kényelmet kínál, és ezt a boka csomagtartót minden lovaglóberendezés nélkülözhetetlen részére teszi.

Áttekintés:

  • Extra fény és modern vonat boka csizma
  • Elegáns lyukminta a Brogue Design -ban
  • A legszebb európai tehénbőrből készült ober anyag
  • elasztikus betétek mindkét oldalán a boka területén
  • Gyors szárítás nejlonlining
  • Különösen könnyű, rugalmas és tompító Eva talp
  • eltávolítható, előzetes alakú belső talp

Műszaki adatok:

  • Anyag: A legszebb európai tehénbőr
  • Bélés: Gyors szárítás nylon
  • talp: könnyű, rugalmas és tompító Eva
  • Belső talp: eltávolítható, előzetes alakú

A kézbesítés hatálya:

1x buszok iodhpur boka csomagtartó naponta

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínálnak a buszok naponta iodhpur csizmát kínálnak? Elegáns lyukmintázattal rendelkezik a Brogue Design-ban, a legszebb európai tehénbőrből készült felső, mindkét oldalon a boka területén elasztikus betétek, egy gyorsan szárító nejlonlin, egy különösen könnyű, rugalmas és csillapító Eva talp, valamint egy továbbfejleszthető, előzetes alakú, alakú, előzetes alakú. Belső talp.

Kinek a Jodhpur Boot Boot naponta különösen megfelelő? Lovaglás és a minőségbe akar lépni.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.