BUSSE lovaglóharisnya JUNE 34 navy egy pillantásra:


Busse REIT -Ethts június - Athletic és Super Light

A busse REIT-Ethts június atlétikai lovaglás egyenesen a szuper fényű funkcionális anyagból, dinamikus nyomtatással. Ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a mozgás szabadságát és a könnyű anyagokat.

A harisnyanadrág kialakítása nagyon modern és sportos, tökéletesen elhelyezett és ügyesen rejtett cipzáras zsebével a derékpánt közepén. Az aszimmetrikus kontrasztos színű szilikonpont-nyomtatás szemgyűjtőként szolgál, és dinamikus érintést jelent. A derékpánt hátulján lévő szilikon nyomtatási logó lekerekíti a kialakítást.

A busse REIT-Ethts június klasszikus illeszkedésben kapható, normál/közepes méretű, széles, elasztikus derékpánt és rugalmas láb bezáráshoz. Extra fényből, rendkívül elasztikus funkcionális anyagból készülnek, amely lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát. A harisnyanadrág nem csúszós szilikonprofilt tartalmaz, és 76% nejlonból és 24% Elasthanból áll. 30 ° C -on mosható gépek

Áttekintés:

  • A sportos lovaglások szuper fényű funkcionális anyagból készültek
  • Modern, sportos formatervezés dinamikus nyomtatással
  • Gyakorlati zip zseb a szövetségi kormány közepén
  • Klasszikus vágás normál/közepes méretű szinttel
  • A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült
  • Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovaglás június

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok júniusban? Modern, sportos kialakításuk van, dinamikus nyomtatással, cipzáras zsebbel a derékpánt közepén és a szilikonprofil csúszás nélküli markolata. 76% nejlonból és 24% elasztánból állnak, és 30 ° C -on moshatóak.

Kinek a buszok, amelyek június június vannak, különösen megfelelő? Az extra fény, az erősen elasztikus funkcionális anyag lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát, ami ideális választássá teszi az aktív versenyző számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.