BUSSE lovaglóharisnya PASSION 34 szürke egy pillantásra:


Busse REIT -ETHTS szenvedély - Hochelastic és glamourl a sportos megjelenéshez

A busse REIT-ETHTS szenvedély egyenesen az erősen elasztikus funkcionális anyagból lovagol, amelyek biztosítják a sportos elbűvölő megjelenést. Kiváló választás azoknak a versenyzőknek, akik egyaránt értékelik a stílust és az előadást.

A harisnyanadrágot csillogó varratok és dekoratív varratok jellemzik a combokon, amelyek elbűvölő megjelenést biztosítanak. A jobb comb oldalán egy okostelefon -táskával és a derékpánt hátsó részén egy kis cipzárral vannak felszerelve. A sportos testművek vágásával, a széles elasztikus szövetséggel és az elasztikus lábak bezárásával a harisnyanadrág kiváló illeszkedést és nagy kényelmet kínál.

A busse REIT-ETHTS szenvedély rendkívül elasztikus funkcionális anyagból áll, amely maximális mozgásszabadságot kínál. Fel vannak szerelve a szilikon profil csúszás nélküli markolatával. Az anyag 85% nejlonból és 15% elaszthanból áll, és 30 ° C -on mosható.

Áttekintés:

  • egyenesen az erősen elasztikus funkcionális anyagból való lovaglás
  • Csillogó varratok és dekoratív varrások a combokon
  • okostelefon táska és kis cipzáras zseb
  • Sportos karosszéria vágás, széles elasztikus szövetség, elasztikus láb vége
  • A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült
  • Anyag: 85% nejlon, 15% Elasthan
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 85% nejlon, 15% Elasthan
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Reit-eithts szenvedély

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínálnak a REIT-Ethts szenvedély buszjai? Csillogó varratok és dekoratív varratok vannak a combokon, okostelefon -zseb és egy kis cipzáras zseb, egy sportos karosszéria vágás, széles rugalmas szövetség és elasztikus láb vége. 85% nejlonból és 15% elasztánból állnak, és 30 ° C -on moshatóak.

Kinek a buszok, amelyek különösen alkalmasak a szenvedélyre? Az elbűvölő részletekkel és az erősen elasztikus funkcionális anyagával tökéletes választás a stílusos tudatalatti versenyzők számára, akik a mozgás maximális szabadságát akarják.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.