BUSSE légyfogó maszk TWIN FIT FLEXI Shetty szürke egy pillantásra:


Busse Fly Mask Twin Fit Flexi - Optimális kényelem és pontosság

A buszok légymaszk iker fit flexi úgy fejlesztették ki, hogy optimális kényelmet nyújtson a ló számára, és ugyanakkor elkerülje a bosszantó rovarokat. Egyénileg működő, alakú szemvédelemmel rendelkezik a szoros hálószövetből, minden szem körül, amely a lójának széles látótartományt és rengeteg helyet kínál a szem és a szempillák számára.

Ennek a légymaszknak a kiemelkedő tulajdonsága a szabadalmaztatott, reverzibilis körülmények, amelyek lehetővé teszik az optimális illeszkedést, és külön -külön adaptálhatók a ló orrméretéhez. Ez a beállítás megmarad a maszk eltávolításakor is, amely kiküszöböli az új beállítást, amikor a maszkot újra felhelyezik. Ez időt takarít meg és csökkenti a hamis hozzáállás kockázatát. Az alsó állkapocs mentén lévő cipzár is megkönnyíti a maszk létrehozását.

A Fly Mask Twin Fit flexi tartós, lélegző és gyorsan száradó nylon/Lycra® funkcionális anyagból áll, amely szintén nagyon rugalmas és alakú. A fülvédő puha poliészter anyagból áll, finom speciális szövési szerkezetben. Az alak -stabil szemvédelem szoros hálószövetből készül. Minden szél lágyan alulteljes és emellett rögzítve van a kényelmes kényelem érdekében.

Áttekintés:

  • Form -stabil szemvédelem a közeli hálószövetből készül,
  • Szabadalmaztatott, visszafordítható körülmények
  • Anyag: Tartós, lélegző és gyorsan szárító nylon/LYCRA® funkcionális anyag
  • Fülvédelem puha poliészter anyagból készül,
  • Zip az alsó állkapocs mentén
  • halkan alulról és emellett biztonságos élek

Műszaki adatok:

  • Anyag: Nylon/Lycra® funkcionális anyag, poliészter anyag, bezáró hálószövet

A kézbesítés hatálya:

1x buszok légy maszk iker fitt flexi

GYIK

Melyek a Busse Fly Mask Twin Fit flexi különleges jellemzői? A közeli hálószövetből. Tartós, lélegző és gyorsan szárító nylon/Lycra® funkcionális anyagból áll, és poliészter anyagból készült lágy fülvédőt kínál.

Kinek a buszok légymaszkja, a Twin Fit flexi különösen megfelelő? Kényelem és pontosság nélkül akar tenni. Különösen alkalmas azokra a lovakra, amelyek érzékenyek a rovarokra, vagy magas rovarmennyiségű területeken élnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Lovas szőnyeg MOSKITO III 135 navy
Szín: navy | Méret: 135
Busse lovagló takaró Moskito III-FLY kültéri mennyezet zavartalan lovagláshoz szórakozáshoz A Moskito III gátló buszok buszok egy légy kültéri mennyezet, amelyet a zavartalan lovaglás szórakozásának biztosítása érdekében fejlesztettek ki. Ez hatékonyan megvédi a lóját a bosszantó rovaroktól az utazás során anélkül, hogy korlátozná a mozgás szabadságát. A mennyezet egy szoros, kemény, keményen hordozó hálózati anyagból áll, amely 100% poliészterből készül. Ez az anyag nem csak robusztus, hanem elég könnyű is ahhoz, hogy a ló kényelmét biztosítsa, miközben megvédi a rovarokat. A Moskito III által futó gátló buszok kialakítása figyelembe veszi a ló kényelmét és biztonságát. A nyaki alkatrészt tépőzáras kötőelemekkel bezárható, leereszkedve és biztonságosan szalaggal rögzíthető. Ezenkívül a kantárhoz rögzíthető minden zuhanyzóval. A mennyezetnek optimalizált részlete van az angol nyereghez és egy oldalsó lovagláshoz, beleértve a zavart és érzékeny segítségnyújtás csökkent mélységét. Megbízható tépőzáras kötőelemek a mellkas területén és egy mély hátsó negyedfedélpedőrfedelek kiegészítik a berendezést. Áttekintés: Fly kipufogó mennyezet a zavartalan lovagláshoz Szűk -elrendezett, keményen hordozó hálózati anyag 100% poliészter Sokoldalú adaptációs lehetőségek és biztonságos ülés Műszaki adatok: Anyag: 100% poliészter Berendezések: tépőzáras rögzítőelem a nyakrészen, kivonat angol nyereghez, oldalsó lovaglás, csökkentett oldalmélység, tépőzáras kötőelemek a mellkas területén, mélyen hátsó negyedek A kézbesítés hatálya: 1x buszok futó takarót Moskito III GYIK Milyen előnyei vannak a Moskito III -nak? van. Robusztus, szoros elrendezett háló anyagból áll, amely 100% poliészterből készül, és számos beállítási lehetőséggel rendelkezik a biztonságos és kényelmes üléshez. Kinek a Moskito III buszjai különösen alkalmasak? anélkül, hogy korlátozzák a mozgás szabadságát vagy a ló kényelmét.

19 414 Ft*