BUSSE ETETŐFÉK COMFY Shetty fekete krém egy pillantásra:


Busse FressBremse Comfy - a ló kútjához

A Busse FressBremse Comfy hatékony megoldást kínál a ló élelmezési bevitelének csökkentésére, különösen a legelőn. Ez az ideális választás olyan helyzetek számára, amelyekben az olyan egészségügyi problémák, mint a zsíros, laminitis és hasonlók, meg kell akadályozni vagy enyhíteni a takarmánybevitel ellenőrzésével.

Ennek az adagolóféknek egy olyan gumi padlóval ellátott pofa van, amelynek adagoló lyuka 2,5 cm átmérőjű. A pofa jó szellőztetést kínál, és tartós övszíjból készül a hosszú élettartam érdekében. A pofa nyílása vastag, puha, szintetikus szőrrel van párnázva, hogy elkerülje a nyomást és a súrlási pontokat az orrhídon és az alsó állkapocs területén.

A Busse FressBremse Comfy öt kompart, méretű állítható BeltHalterrel és egy karabiner horoggal rendelkező gégével érkezik, amely lehetővé teszi az egyéni beállítást. Ezenkívül gyűrűvel van felszerelve egy vezető kötés rögzítéséhez.

Áttekintés:

  • PoSle gumi padlóval és etető lyukkal (Ø 2,5 cm)
  • Ideális zsír, szarvas stb.
  • pofa nyílás lágy szintetikus szőrrel
  • Jól szellőztetett, tartós övszalagból készült,
  • Öt idő méretű állítható BeltHalter
  • gége karabiner horoggal
  • Gyűrű egy vezető kötés rögzítéséhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: övszalag, gumi padló, szintetikus szőr
  • Fressloch átmérő: 2,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok FressBremse Comfy

GYIK

Mi a különösen jellemző a Busse FressBremse kényelmes? Ideális a lovak élelmiszer -bevitelének csökkentésére. A pofa nyílása puha szintetikus szőrrel van párnázva, hogy elkerüljék a nyomást és a súrlási pontokat. Tartós övszíjból készül, és öt órás méretű állítható Belthalterrel és egy karabiner horoggal ellátott gége. Ezenkívül gyűrűvel van felszerelve egy vezető kötés rögzítéséhez.

Kinek a Busse FressBremse kényelmes? Kerülje vagy enyhítse az elhízást és a laminitist. A puha művészetű párnázás miatt ez különösen alkalmas azoknak a lovaknak, amelyek érzékenyek a nyomáspontokra és a súrlódásra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.