BUSSE kötszerpárnák 3D AIR EFFECT 33x45 szürke egy pillantásra:


Busse kötés dokumentálja a 3D-s levegőhatás-funkcionális kárpitozás védelmét innovatív anyagon keresztül

A busse kötés dokumentumokat 3D AIR Effect kifejezetten a kötéshez, funkcionális kárpitozási dokumentumokhoz fejlesztették ki. Nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® effektus háló anyagból készülnek.

Ezek a dokumentumok ideális helyet és optimális anatómiai adaptációt kínálnak a ló lábához, a keskeny, hosszanti kamra paplannak köszönhetően. A háromdimenziós szintetikus hálószövet kiváló légköri tulajdonságokat biztosít, ami ideális a túlmelegedés elkerülésére.

A busse kötés dokumentumok 3D Air Effect formában stabilak és mégis enyhén rugalmasak. Optimálisan elosztják a nyomást a kötszeren keresztül, és átfogó védelmet nyújtanak a támadások ellen. A szélek puhaak és rugalmasak a kiegészítő kényelem érdekében.

Ezeket a dokumentumokat szintén rendkívül könnyű gondozni. Ezek gépek, amelyek 30 Celsius fokig moshatók, vagy moshatók egy mosdóban. A dokumentumokat párban szállítják.

Áttekintés:

  • Funkcionális kárpitozási dokumentumok a 3D AIR® Effect Mesh Anyagból
  • Optimális anatómiai adaptáció és kiváló légáramlás
  • Form -stabil és kissé elasztikus az optimális nyomásvédelem érdekében
  • Lágyan elasztikus szélű
  • Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban
  • párban szállítva

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • mosható: mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban
  • Szám: Párokban

A kézbesítés hatálya:

1x busz páros kötés dokumentumok 3D AIR Effect

GYIK

Milyenek a Busse kötés dokumentumok, amelyek különösen jellemzik a 3D -s léghatást? Ideális ülés és optimális anatómiai adaptáció. Kiváló levegő keringő tulajdonságokkal rendelkeznek, és stabilak és kissé elasztikusak az optimális nyomásvédelem érdekében. Ezenkívül rendkívül könnyen gondozhatók, és 30 ° C -on moshatók, vagy a mosdóban moshatók.

A buszok kötési dokumentumai A 3D léghatás különösen alkalmasak? Lovái és keresnek egy könnyű gondozást és könnyű -felhasználási megoldást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.