BUSSE kötözőpárna 3D AIR EFFECT 56x46 szürke egy pillantásra:


Busse Bandagier-Pad 3D AIR Effect-Optimal Protection és szellőzés innovatív anyagon keresztül

A Busse Bandagier-Pad 3D Air Effect egy nagylelkű kötszerpad, amely rendkívül funkcionális, innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból készül. Ideális stabil kötszer létrehozásához, például szállítás vagy sérülések során.

Ez a párna háromdimenziós szintetikus hálószövetből készül. Ez az anyag biztosítja a kiváló levegő -körbeli tulajdonságokat és a legjobb nyomáseloszlást, ami hozzájárul a túlmelegedés elkerüléséhez. A bandagier párnák hosszanti kamrák a tökéletes anatómiai adaptációhoz, és szándékosan egy nélkül tervezték meg.

A Busse Bandagier-PAD 3D AIR Effect szintén rendkívül könnyű gondoskodni. 30 Celsius fokig mosható vagy a mosdóban mosható. A párnákat párban szállítják.

Áttekintés:

  • Kötési pad, nagyon funkcionális 3D AIR® effektus háló anyagból
  • Kiváló légkeringő tulajdonságok és a legjobb nyomáseloszlás
  • Tökéletes anatómiai adaptáció a longitudinális felépítéssel
  • tudatosan alap nélkül
  • Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban
  • párban szállítják

Műszaki adatok:

  • Anyag: Magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh Anyag

A kézbesítés hatálya:

1x busz pár bandagier-pad 3d léghatás

GYIK

Milyen előnyökkel jár a Busse Bandagier-Pads 3D léghatás? Ezek egy nagyon funkcionális 3D AIR® Effect Mesh anyagból állnak, amely kiváló levegő-körkörös tulajdonságokat és legjobb nyomáseloszlást kínál. Ideálisak a túlmelegedés elkerülésére, tökéletes anatómiai adaptációt kínálnak a hosszanti kamráján keresztül, és nagyon könnyen gondozhatók: mosógép -biztonságos akár 30 ° C -ig, vagy mosható a mosdóban.

Kinek a Busse Bandagier-Pads 3D léghatása különösen alkalmas? és szellőztetési érték stabil kötszerek létrehozásakor, például szállítás során vagy sérülések során, és akik könnyű oldatot keresnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.