BUSSE lábszárvédő BREEZY S fekete egy pillantásra:


Busse Gaaten Breezy - Lélegezhető és könnyű járók az optimális védelem érdekében

A Busse Gaaten Breezy különösen lélegző és extra könnyű gyalogosok, amelyek nyáron az edzés során kényelmesek a kényelmes védelmet. Ideálisak hosszú távú használatra, mert éghajlati szabályozók és kényelmesek a ló számára.

A járókat egy sztrájk -abszorpciós simogató védelem jellemzi, robusztus és könnyen mosható szintetikus bőrrel. Helyes anatómiai illeszkedést kínálnak a bondage területének határának köszönhetően. A perforált szintetikus gumiból készült ütés -abszorpás anyag magja nagyon jó légáramlást tesz lehetővé, és megvédi a ló lábát a túlmelegedéstől.

A buszok felső anyaga a Breezy szennyeződés-repellens és különösen jól szellőző háló anyagból áll, míg a belső rész egy extra lélegző és szőrbarát liner anyagból áll. Két vagy három egyszerű tépőzáras rögzítőelemmel, elasztikus vonattal, az optimális tartáshoz és az extra gyorskezeléshez, a Gaiters mind elülső, mind hátulhoz alkalmasak (a számot általában a hátsó alkalmazáshoz kell kiválasztani). Ezenkívül 30 ° C -ig mosható gép, amely aláhúzza gondozásukat.

Áttekintés:

  • lélegző és extra könnyű gaiter
  • Törlő stroke -védelem robusztus szintetikus bőrrel
  • Helyes anatómiai illeszkedés
  • ORER anyag, amely szennyeződéses háló anyagból készült,
  • Belül lélegző és szőrös bélés anyagból készül,
  • Két vagy három egyszerű tépőzáras kötőanyagot tartalmaz, elasztikus vonattal
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: szintetikus bőr, perforált szintetikus gumi, háló anyag, bélés anyag
  • Berendezések: Két vagy három egyszerű tépőzáras, elasztikus vonattal,

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Gaiters Breezy

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok breezy -nek? Lélegző és könnyű, feltűnő stroke -védelmet és anatómiai illeszkedést kínálnak. Piszkos repedési háló anyagból és szőrös bélésből állnak, és két vagy három egyszerű tépőzáras kötőanyaggal rendelkezik, elasztikus vonattal. 30 ° C -ig mosható, és elöl és hátra is alkalmas.

Kinek a buszok, amelyek szell vannak, különösen megfelelő? Könnyű -ellátás és könnyű -használni a járási megoldást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.