BUSSE Fetlock csizma BOUNCE MESH Póni barna fekete egy pillantásra:


Busse String Cap Boonce Mesh - Anatómiailag alakú rabságvédelem a hátsó lábak számára

A buszok húros sapkás botce mesh kifejezetten a hátsó lábak számára készültek, és anatómiailag alakú rabságvédelmet kínálnak. Fontos funkciót teljesítenek a ló biztonságában és kényelmében intenzív tevékenységek vagy képzések során.

Belül, a húrsapkák teljesen párhuzamosak egy lélegző 3D hálóanyaggal. Ez biztosítja a maximális légáramlást és megvédi a ló lábát a túlmelegedéstől. A 3D háló anyag optimálisan alkalmazkodik a ló lábához, és ugyanakkor biztosítja a maximális kényelmet. Ezen felül van egy szilárd, anatómia alakú Beat Protection, amely további védelmet nyújt.

A Busse String Cap Boonce Mesh külön -külön adaptálható a gyakorlati tépőzáras rögzítőelem miatt, amely egy érintőképernyővel rendelkezik a könnyű nyíláshoz, ami különösen könnyű gondozást és könnyen használható.

Áttekintés:

  • Anatómiailag alakú rabságvédelem a hátsó lábak számára
  • Háztartási párnázás lélegző 3D háló anyaggal
  • Fix, anatómiailag alakú ütem védelemben
  • Gyakorlati tépőzáras rögzítőelem a péppálcával
  • Könnyen gondozható és egyszerűen a kezelésben

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D háló anyag
  • Berendezés: tépőzáras rögzítőelem

A kézbesítés hatálya:

1x buszok húros sapka botce háló

GYIK

Milyen előnyei vannak a Bousse Bouse hálónak? Anatómiai alakúak, és a hátsó lábak számára a legjobb rabságvédelmet nyújtják. Van egy lélegző 3D háló belső párnája és egy szilárd, anatómiailag alakú ütemvédelem, és különösen könnyen gondozható, és egyszerűen csak a fülrel ellátott tépőzáras rögzítőelemnek köszönhetően.

Kinek a buszok húros sapkája, a boonce háló különösen alkalmas? Értékeld őket, ne akarják egyszerű kezelni.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.