BUSSE lábszárvédő ACTIVE-MESH S fekete egy pillantásra:


Busse Gaaten Active-mesh-különösen lélegző és könnyű Gaiter a kényelmes védelem érdekében

A Busse Gaupes Active-Mesh különösen lélegző és könnyű járók, amelyek még hosszabb ideig is kényelmes védelmet nyújtanak, például a legelőn, vagy különösen a meleg hőmérsékleten történő edzéshez.

perforált szintetikus gumiból készül egy ütés -abszorpciós anyag, amely biztosítja a nagyon jó légáramlást és megvédi a ló lábát a túlmelegedéstől. A felső rész szennyeződéses és különösen jól szellőző háló anyagból készül, míg a belső tér egy extra lélegző és szőrme-barát anyagból áll.

A buszok az Active-Mesh további stroke-ot és ütésvédelmet kínálnak a belső részén, szintén perforált, szintetikus gumiból. Van egy dupla dupla tépőzáras rögzítője, rugalmas öltönyvel az optimális tartáshoz. Ezek a járók mind elöl, mind hátra alkalmasak. A hátsó alkalmazáshoz általában egy méretet választ, mint az előtte.

Áttekintés:

  • Különösen lélegző és könnyű Gaiter
  • ütés -elnyelő anyag mag perforált szintetikus gumiból készült
  • Piszokriasztó és jól szellőztetett háló anyagból készült ober anyag
  • A lélegző és szőrös bélés anyagának belső tere
  • További karakterlánc- és stroke -védelem a belső részén
  • dupla tépőzáras rögzítőelem elasztikus öltönyvel
  • Elöl és hátra alkalmas

Műszaki adatok:

  • Anyag: hosszú, szintetikus gumi; Háló anyag; Bélés anyag
  • Berendezések: Dupla dupla tépőzáras rögzítő, rugalmas öltönyvel

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Gaiters Active Mesh

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok aktív mesh-jének? Különösen lélegző és könnyűek, ami kényelmes védelmet nyújt még hosszabb időtartammal. Van egy traktus -abszorpciós anyag magja, egy szennyeződéses felsők és egy szőrme barátságos belső. Ezen felül tréfa és ütésvédelmet kínálnak a belső részén, és dupla tépőzáras rögzítővel rendelkeznek, rugalmas öltönyben. Ezek mind elöl, mind hátra alkalmasak.

Kinek a buszok az aktív mesh-ek különösen alkalmasak? A hőmérsékletek kényelmes védelmet találnak a lovak számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.