BUSSE Lábszár csizma BOUNCE ART-FUR II Póni fekete egy pillantásra:


Busse String Cap boonce Art-Fur II-Anatomikusan alakú bondage-védelem a hátsó lábak számára

A buszok húros sapka bobsome ii anatómiailag alakú bondage -védelmet kínál a hátsó lábak számára. Belső részén egy extra vastag, szőrme, barátságos művészeti szőrme van felszerelve, amely biztosítja a ló egyensúlyának magas kényelmét és szelíd kezelését.

Ezeknek a húrsapkáknak szilárd hatásvédelem van. Ez optimális biztonságot és védelmet nyújt a ló számára munka vagy szabadban.

A Busse String Caps Boonce Art-Fur II külön-külön beállítható, a gyakorlati tépőzáras rögzítőelemnek köszönhetően, amely egy csapteleppel rendelkezik a könnyű megnyitás érdekében. Ez a funkció leegyszerűsíti a kezelést, és a húrsapkákat különösen könnyű gondoskodni.

Áttekintés:

  • Anatómiailag alakú rabságvédelem a hátsó lábak számára
  • extra vastag, szőrme barátságos művészet prém
  • Rögzített ütésvédelem
  • Gyakorlati tépőzáras rögzítőelem a péppálcával

Műszaki adatok:

  • Anyag: Art prém
  • Berendezés: tépőzáras rögzítőelem

A kézbesítés hatálya:

1x buszok húros sapka Botce Art-Fur II

GYIK

Milyen előnyei vannak a Bousse Boonce Art-Fur II-nek? Anatómiai alakúak, és nagy kényelmet és védelmet nyújtanak a hátsó lábak számára, az extra vastag, szőrme -barátságos szintetikus szőrme és a cég stroke védelmének köszönhetően. Van egy gyakorlati tépőzáras rögzítője, és különösen könnyen gondozható és könnyen használható.

Kinek vannak a buszok húros sapkái boonce art-fur II különösen alkalmas? és értékvédelem a lovak hátsó lábainak munka során.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.