BUSSE COOL OFF tengerészkék hűtő lábápoló egy pillantásra:


Hűsítő lábszár egyszerű és hatékony hidegterápiához az edzés utáni regeneráció részeként, megelőzésre, lábadozáskor vagy trauma utáni akut szükség esetén. Extra nagy méretek az első vagy a hátsó lábon való használatra.

Felépítés a lábszárvédő 24 különálló, szilárdan integrált hűtőcsomaggal rendelkezik, amelyek hűtve is megtartják rugalmas állagukat, így a lábszár optimálisan illeszthető a lábhoz és jó felületet biztosít érintkezés a hozzá tartozó hűsítő hatás biztosítva táska Méretek: kb. 47 x 42 cm Alkalmazás Hűtse le teljesen a lábszárvédőt a jégrekeszben. Általában -6°C-os belső hőmérsékletet kell feltenni, hogy ne csússzon el vagy ne nyomódjon le szükség szerint ismételje meg a lábszárvédőt Hagyja a lábon a hűsítő alkalmazást, ne hagyja felügyelet nélkül a lovat két szokásos háztartási jégcsomaggal együtt, a lábszárvédő legfeljebb 4 órán keresztül tartja a hűtési hőmérsékletét egy szabványos hűtőtáskában. csak kb. 1-2°C óránként személygépkocsiban vagy teherautóban vagy egy csatlakoztatott, előhűtött hűtődobozban a hűtőláda lényegesen hosszabb ideig képes fenntartani hűtési hőmérsékletét anélkül, hogy két további háztartási, előhűtővel megnőne a hőmérséklet. hűtött jégcsomagok Előnyök egyszerű és egyben hatékony használat, hűtési használat során többször is felhasználható. erőforrások: csökkenti a vízfogyasztást a tömlős vízhűtéshez képest Ez is segíthet a fájdalom csillapításában, ha a szükséglet nem akut: fokozza a vérkeringést, fokozza az anyagcserét a hűtött területen, javítja a salakanyagok eltávolítását, javítja a sejtregenerációt, különösen hatékonynak és kímélőnek számítanak, általában nincs mellékhatás. nincs dopping

Megjegyzés: Ha akut szükség van, forduljon a kezelő állatorvoshoz.
Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.