BUSSE COMFORT II repülős csizma COB navy egy pillantásra:


Busse Flying Gaiters Comfort II-speciális hiányosságok, hogy megvédjék a rovarokat

A buszok légy-gaiters Comfort II speciális légygyűjtők, amelyeket mindenféle rovarok elleni védelemre fejlesztettek ki. Kerülik a nyugtalanságot, a stresszt és a sérüléseket azáltal, hogy levágják, levágják és levágják a legyeket a lábakból, és ezáltal enyhítik a patákat, az inak, a szalagok, az ízületek és a felszerelés.

Ezek a járók egy levegő -átható, robusztus hálózati anyagból állnak, és anatómiai illeszkedést kínálnak. Laza és rugalmasak, így optimálisan adaptálhatók az egyes ló lábához. A szintetikus gumiból készült párnázással történő rugalmas tartó a hátulján megőrzi a Gaiter alakját és helyzetét.

A buszok légy-gaiters Comfort II lágy poliészter sávval vannak ellátva, és tépőzáras kötőelemekkel rendelkeznek az egyszerű rögzítéshez. Ezeket a 4-készletben szállítják, és átfogó védelmet nyújtanak a ló számára.

Áttekintés:

  • Különleges légygyűjtők, hogy megvédjék a rovarokat
  • Air -átfogó, robusztus hálózati anyag
  • Anatómiai illeszkedés, laza létrehozáshoz
  • Rugalmas támogatás a hátsó részen

Műszaki adatok:

  • Anyag: Levegő -átfogó, robusztus hálózati anyag, szintetikus gumi támogatása, Poliészter sávból készült szegély
  • Berendezések: Tépőzáras rögzítőelem az egyszerű rögzítéshez
  • Beállítás: 4-set

A kézbesítés hatálya:

1x 4-set busse légy Gaupers Comfort II

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok számára a légy Gaupers Comfort II? Hatékonyan védik mindenféle rovar ellen, és elkerülik a nyugtalanságokat, a stresszt és a sérüléseket. Levegő -átfogó, robusztus hálózati anyagból készülnek, és anatómiai illesztéssel rendelkeznek. Rugalmas támogatással rendelkeznek a hátulján és a tépőzáras rögzítőkhöz az egyszerű rögzítéshez.

Kinek a Buses Repülő Gaiters Comfort II különösen alkalmas? Az állat kényelme és kényelme.

Szín: blue
BUSSE

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.