BUSSE CLEAN farokvédő szürke egy pillantásra:


Busse Schweisschoner tiszta - puha és ennivaló védő táska a farokhoz

A buszok farkának tiszta egy puha, ennivaló védelmi táska a pisyscape számára, amely mindazonáltal megkapja az izzadság mozgásának szabadságát. Egy egyszerű és haj -barátságos rögzítést kínál tépőzáras kötőelemek vagy más bezárások nélkül, amelyek kitéphetik vagy törölhetik a hajat: Csomagolja be a fonott farkot a farokmegtakarítóba, és tegye a két felső végét a fonott farokba.

A farokzsák ideális a szállításhoz, mivel megvédi a farkat a székletektől, és így megakadályozza a felmerülő adhéziókat, ha a lovak egyre inkább csapnak a pótkocsira vagy a kisteherautóra. Ő is praktikus a dobozban, mert védi a frissen mosott, farkában szőtt a verseny előtt vagy a show -t.

A buszfarkas csendes tiszta szintén tökéletes, ha a sáros kültéri terek alternatíváinak hiánya miatt lovagolnia vagy lendülni kell: Ez megvédi a farkat a sártól, és így hűtés után megakadályozza a farkot Hogy meg kell mosni az időjárást. A farok a mozgásban zajtalan, és ezért könnyen használható a zaj -érzékeny lovak lovaglásakor.

A farokmegtakarító minden duzzanatra és vastagságra alkalmas. 82% nejlonból és 18% elasztánból, valamint a 30 ° C -on mosható gépből készül. Használat után egyszerűen töltsön le szárításra, és szárítás után kiüti a szennyeződést.

Áttekintés:

  • Farkok 82% nejlonból és 18% Elasthan -ból
  • Haj -barátságos kötődés tépőzáras kötőelemek nélkül
  • Védelem a széklet és a kötvények ellen a szállítás során és a dobozban
  • zajtalan a mozgásban

Műszaki adatok:

  • Anyag: 82% nejlon, 18% Elasthan
  • Gondoskodás: Gépmosó 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok farokos tiszta

GYIK

Milyen előnyei vannak a Schweferschoner tiszta busznak? 82% nejlon és 18% elasztán anyagkeverékből készül, és tépőzáras nélkül hajbarát kötődést kínál. Ezenkívül védi a farkot a széklet és a kötésektől a szállítás során és a dobozban, és zajtalan a mozgásban.

Kinek a Busse Schwefschoner tiszta, különösen alkalmas? A doboz nem akarja megtenni a csend mozgásának szabadsága nélkül.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.