BUSSE RAINFLY kültéri szőnyeg 125 szürke egy pillantásra:


buszok kültéri takaró esőfly - Az optimális védelem a cserélhető időjáráshoz

A buszok kültéri mennyezeti Rainfly a paddock esők és a repülő sarok robusztus kombinációja, ideális a cserélhető időjáráshoz a nap és az eső keverékével. Védi a ló érzékeny hátizmait a nedvességtől, és ugyanakkor hatékony védelmet nyújt a túlmelegedés és a rovarok ellen az oldalsó hálózati szövet és a mennyezet élénk színe miatt. A Rainfly nyakszakaszával (#603603) kombinálva teljes védelemként használható.

A hát, a mellkasi terület és a farok burkolata vízálló és lélegző 420 -ból áll, és teljesen etetik szőrbarát szatén gyűrűvel. Az oldalsó területek keményen hordozó poliészter -hálózati anyagból készülnek, finom speciális szövési szerkezetben, ami a buszok kültéri mennyezeti esőfajta -otól különösen ellenállóvá teszi.

A mennyezet integrált szemlélettel rendelkezik a Rainfly nyaki részének (#603603) rögzítéséhez, és a kényelmi mell kialakításának köszönhetően optimális vállfokozatot és elegendő helyet kínál a tekercsek számára. A mellkas területe kettős T-bezárással van felszerelve, integrált dupla bársonyos. A bőrbarát mez interfész szintetikus gumiból készült Withers párna további kényelmet kínál.

A hosszúságú kereszteződés, a mély hátsó negyed és a farok burkolata biztosítja a biztonságos illeszkedést és az optimális védelmet az időjárási körülmények között.

Áttekintés:

  • A paddock eső és a repülő sarok kombinációja
  • védi a nedvességet és a túlmelegedést
  • Anyag: Vízálló és lélegző 420 A poliészter, poliészter hálózati anyag
  • Optimális ülés a kényelmi mell kialakításán és a hátsó negyedben

Műszaki adatok:

  • Anyag: Vízálló és lélegző 420 A poliészter, poliészter hálózati anyag
  • Berendezések: Integrált szemüveg, kényelmi mell kialakítása, T-bezárás dupla agyaggal, Withers párna, hossza állítható keresztfigyelés, mély hátsó negyed, farokfedél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri mennyezet Rainfly

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse kültéri mennyezetének Rainfly -nek? Védi a ló érzékeny hátizmait a nedvességtől, és ugyanakkor hatékony védelmet nyújt a túlmelegedés és a rovarok ellen. Ezenkívül a mennyezet nagyon robusztus és tartós, köszönhetően a vízálló és a lélegző 420 -as poliészter és a keményen hordozó poliészter hálózati anyag használatának.

Kinek van a buszok kültéri mennyezete esőfajta különösen alkalmas? átfogóan várja, hogy védelmet nyújtson ezeknek a körülmények között anélkül, hogy befolyásolná a ló kényelmét.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.