BUSSE Lovas szőnyeg SHINE 100 125 sárga (navy egy pillantásra:


Busse lovagló takaró Shine 100 - Meleg, vízálló reflektor takaró a biztonságos úthoz

A buszok szabadon a 100 egy melegítő, vízálló reflektor mennyezet, amely ideális az utazáshoz és a lovaglóteremhez. Kiváló védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, és a reflektoroknak köszönhetően növeli a biztonságot a rossz világítási körülmények között.

A mennyezet egy tartós 600 -ból áll, a poliészter ripstop külső anyagból, amely szélálló, vízálló és lélegző. A 100 g -os többszörös töltés biztosítja az enyhe hőszigetelést. A mozgó, szőrme barátságos szatináció nem befolyásolja a ló mozgását, és további kényelmet kínál.

A buszok kialakítása a 100 top Shine 100 a kényelem és a funkcionalitás felé irányul. A mennyezetnek oldalsó lovaglás vágása van a zavartalan segítséghez és egy nyereg nyakkivágása, amely a nyereglemez alatt vezethető. A Withers széles tépőzáras rögzítője megkönnyíti a leválasztást, a felszállást és a reflektorcsíkokat mindkét oldalon, valamint a hegesztési és biztonság hegesztése. Egy integrált farokfedél és egy mély hátsó negyed befejezi a kialakítást.

Áttekintés:

  • Meleg, vízálló reflektor takaró a biztonságos úthoz
  • Hard -viselés 600 A poliészter ripstop külső anyaga
  • Szélálló, vízálló, lélegző
  • Világos hőszigetelés 100 g -os többszörös töltéssel

Műszaki adatok:

  • Anyag: 600 A Poliészter Ripstop, 100G Polyfill, szatinlining
  • Berendezések: oldalsó lovaglás, nyeregkivágás, tépőzáras rögzítőelem a Withersnél, reflektorcsíkok, integrált farokfedél, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok futó takarót 100

GYIK

Milyen előnyei vannak a Shine 100 busznak? A reflektorok révén növeli a láthatóságot és a biztonságot a rossz világítási körülmények között. Keményen viselő 600-ból készült, a poliészter ripstopból, szélálló, vízálló és lélegző, és biztosítja a 100 g-os polifill töltéssel történő enyhe hőszigetelést.

Kinek a buszok a ragyogásból 100. Fektessen be minden időjárást. Különösen hasznos a rossz világítási körülmények között vagy kiszámíthatatlan időben történő kikapcsolódáshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.