BUSSE Lovas szőnyeg MOSKITO ZEBRA III 115 zebra egy pillantásra:


Busse futó takaró Moskito Zebra III-Fly kültéri mennyezet természetes fék elleni védelemmel

A buszok Moskito Zebra III egy innovatív légy kültéri mennyezet, amely nemcsak a zavartalan lovaglást biztosítja, hanem természetes fék elleni védelmet is kínál. Fekete -fehér zebra mintája hatékonynak bizonyult a tanulmányokban, hogy a lovak láthatatlanná váljanak egyes rovarok számára.

A mennyezet egy szoros, kemény, keményen hordozó hálózati anyagból áll, amely 100% poliészterből készül. Ez az anyag nem csak tartós, hanem elég könnyű is ahhoz, hogy a ló kényelmét biztosítsa, miközben megvédi a zavaró rovarokat.

A Moskito Zebra III által futó takarót futó buszok kialakítása figyelembe veszi a ló kényelmét és biztonságát is. A nyaki alkatrészt tépőzáras kötőelemekkel bezárható, leereszkedve és biztonságosan szalaggal rögzíthető. Ez a kantárhoz is rögzíthető, minden gördülő zuhannyal. A mennyezetnek optimalizált szakasza van az angol nyeregek számára, egy oldalsó lovaglás és csökkentette a zavartalan és érzékeny segítség mélységét. Megbízható tépőzáras rögzítőelemek a mellkasi területen, a farokfedél és a mély hátsó negyedek kiegészítik a berendezést.

Áttekintés:

  • Légy szabadtéri mennyezet természetes fék elleni védelemmel
  • Szűk -elrendezett, keményen hordozó hálózati anyag
  • 100% poliészter
  • Különböző adaptációs lehetőségek az optimális kényelem érdekében

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter
  • Berendezések: tépőzáras rögzítőelem a nyakrészen, kivonat angol nyereghez, oldalsó lovaglás, csökkentett oldalmélység, tépőzáras kötőelemek a mellkas területén, mélyen hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok, amelyek takarót futtatnak Moskito Zebra III

GYIK

Milyen előnyei vannak a Moskito Zebra III? Védelem a fekete -fehér zebra mintán keresztül. Robusztus, szoros elrendezett háló anyagból áll, amely 100% poliészterből készül, és különféle adaptációs lehetőségekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a biztonságos és kényelmes üléseket.

Kinek a Moskito Zebra III buszjai különösen alkalmasak? Az utazás a természetes fékvédelem előnyeit szeretné használni a zebra mintán keresztül.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.