BUSSE Lovas szőnyeg MOSKITO-FRANSEN III 115 navy egy pillantásra:


Busse lovagló takaró Moskito-Fringen III-Fly kültéri mennyezet extra rojtokkal, rovarmentes lovaglási élményhez

A Moskito-Fringe III gátló buszok buszok egy speciális légy kültéri mennyezet, amelyet a zavaró rovarok kiküszöbölésével fejlesztettek ki a lovaglásuk maximalizálására. A mennyezet alsó végén további rojtok vannak, amelyek előre -hátra mozognak, miközben lovagolnak és hatékonyan vezetik a rovarokat.

A mennyezet egy szoros, kemény, keményen hordozó hálózati anyagból áll, amely 100% poliészterből készül. Ez az anyag nemcsak ellenálló, hanem elég könnyű is ahhoz, hogy a ló kényelmét biztosítsa, miközben megóvja a zavaró rovarokat.

A Moskito-Fringe III gátló buszok kialakítása a ló kényelmét és biztonságát figyelembe veszi. A nyaki alkatrészt tépőzáras kötőelemekkel bezárható, leereszkedve és biztonságosan szalaggal rögzíthető. Ez a kantárhoz is rögzíthető, minden gördülő zuhannyal. A mennyezetnek optimalizált szakasza van az angol nyeregek számára, egy oldalsó lovaglás és csökkentette a zavartalan és érzékeny segítség mélységét. A mellkasi területen megbízható tépőzáras rögzítőelemekkel, a farokfedéllel és a mély hátsó negyedben ez a mennyezet rendkívül praktikus és kényelmes.

Áttekintés:

  • Légy szabadtéri mennyezet extra rojtokkal
  • Szűk -elrendezett, keményen hordozó hálózati anyag
  • 100% poliészter
  • Sokoldalú adaptációs lehetőségek az optimális kényelem érdekében

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter
  • Berendezések: tépőzáras rögzítőelem a nyakrészen, kivonat angol nyereghez, oldalsó lovaglás, csökkentett oldalmélység, tépőzáras kötőelemek a mellkas területén, mélyen hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok, amelyek takarót futtatnak Moskito-fringen III

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok előnyei, hogy távolítsák el a borítót a Moskito-fringen III?
A mennyezet, amely előre -hátra mozog, és lovagláskor hatékonyan hajtja a rovarokat. Robusztus, szoros háló anyagból áll, amely 100% poliészterből készül, és eltérő adaptációs lehetőségekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a biztonságos és kényelmes ülést.

Kinek a Moskito-Fringe III buszjai különösen alkalmasak? A bosszantó rovarok keresése az út során. A további rojtok ezen a mennyezetben biztosítják, hogy tökéletes választás legyen azoknak a versenyzőknek, akik minimális erőfeszítéssel maximálisan védelmet akarnak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.