BUSSE 3D AIR RAIN kültéri szőnyeg 125 szürke/navy egy pillantásra:


Busse kültéri mennyezet 3D -s levegő eső - speciálisan szellőztetett mennyezet az átmeneti időszakra

A buszok kültéri mennyezeti 3D-s levegő eső a kültéri regeneri mennyezet és a magas funkcionális távolságú nagyobb ideális kombinációja az átmeneti időszakra. A kiváló levegő -körkörös tulajdonságoknak és az optimalizált nedvességszabályozásnak köszönhetően, az érzékeny hátú vízálló területhez, ez kiválóan alkalmas a változtatható időjárásra.

A 3D AIR® száraz anyag, a 3D poliészter gesztus felgyorsítja a nedvesség szállítását és lehetővé teszi a lovak szelíd izzadását. A vízálló hátterületgel kombinálva a 3D -s levegő eső kültéri mennyezete hatékonyan megakadályozhatja a kockázatos izzadást. Biztosítja a szükséges légkeringést, és megakadályozza a túlmelegedést és a lehűtést.

3D AIR® száraz anyagból és 840 -es poliészter -ból készül, a mellkasi területen és az oldalán a mennyezet lélegző, jól szellőztetett és keményen visel. Rendkívül gyors, és a színes jégkék elősegíti a napfény visszatükröződését és csökkenti a napfény fülét, ami csökkenti a túlmelegedés kockázatát az átmeneti időszakban. A mennyezet kifinomult illeszkedést és berendezéseket kínál, beleértve az integrált szemléleteket a nyaki rész 3D-s levegő eső rögzítéséhez, a V-Quick-Snap mell bezárását integrált kettős agyaggal és interdetelhető karabinerekkel, a szintetikus gumiból származó párnák, bőrbarát mezfelület, hosszú, hosszú, hosszú, hosszú, hosszú mezfelület -Az átnyúló-celebration, mély hátsó zsinór és burkolat.

Áttekintés:

  • Különleges szellőztetett kültéri regeneri mennyezet
  • Optimalizált nedvességszabályozás és a túlmelegedés elkerülése
  • 3D Air® száraz anyagból és 840 -ből a poliészter
  • lélegző, jól szellőztetett és tartós
  • Színes jégkék a napfény reflexiójának elősegítéséhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® száraz anyag és 840 a poliészter
  • A felső anyag légzési tevékenysége: 3000 g/m²/24h
  • ober anyag vízszigetelés: 5000 mm
  • Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, integrált szemlélek a nyaki rész 3D-s levegő esőjének, hosszabbításhoz igazíthatóan átfogó felméréshez

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri mennyezet 3D -s levegő eső

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse kültéri burkolatának 3D -s levegő esőnek? 3D AIR® száraz anyagból és 840 -es poliészterből készül, ami hosszú, és kényelmes választást jelent az átmeneti időszakra.

Kinek a buszok kültéri mennyezete 3D -s levegő eső különösen megfelelő? olyan takaró, amely hatékonyan izzad a kockázatos megelőzést és megvédi a lovat az átmeneti időszakban megváltoztatható időjárástól.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.