BUSSE Istállószőnyeg POLARIS 350 125 navy egy pillantásra:


Busse stabil mennyezet Polaris 350 - Különösen ennivaló és lélegző mennyezet, ennivaló hatással

A busse stabil mennyezeti polaris 350 egy különösen ennivaló és lélegző stabil mennyezet, amely különleges ennivaló hatást kínál. Nagyon nagy hőszigeteléssel van felszerelve és ideális felhasználásra különösen hideg környezetben.

könny -rezisztens 900 -ból készül, a poliészter , a mennyezet különösen könnyű és ennivaló, ami optimális kényelmet nyújt a ló számára. A nagyon nagy hőszigetelést 350 g polifill éri el. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, megakadályozza a kondenzációt, és biztosítja, hogy a mennyezet belülről ne váljon kanyargóssá, még akkor sem, ha azt a lóból levonják. Egy hangulatos szintetikus szőr az egész nyakban, váll és megfordítás a mennyezetről, és további kényelmet kínál.

A kifinomult illeszkedés az anatómiai vágással és a hátsó szer varrásával biztosítja az optimális illeszkedést. A V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és a beállítást. További tulajdonságok a hosszúság -állítható kereszteződés, az integrált elasztikus hurokkal, a rugalmas hátsó negyedekkel, a szennyeződéssel és a bélelt, anatómiai farokborítással.

Áttekintés:

  • ennivaló és lélegző stabil mennyezet
  • Nagyon magas hőszigetelés: 350 g Polyfill
  • könnycsepp -rezisztens 900 a poliészter
  • Drysense-bélés a gyors szárításhoz
  • Áblán a szőrme a nyakban, a vállban és a kinyilatkoztatás fokon

Műszaki adatok:

  • Anyag: 900 A poliészter
  • Szigetelés: 350 g Polyfill
  • Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, anatómiai vágás, hosszúságú állítható kereszt mellkas

A kézbesítés hatálya:

1x buszok stabil mennyezeti polaris 350

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse stabil borítónak, a Polaris 350? Nagyon nagy hőszigeteléssel van felszerelve, és könny -rezisztens 900 -as poliészterből készül, ami hosszú, és kényelmes választássá teszi a stabil használatra.

Kinek a Busse stabil mennyezeti polaris 350 különösen alkalmas? különösen a hideg környezetben is biztosítják a megfelelő meleget.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.