BUSSE bélés 3D AIR PRO 115 navy egy pillantásra:


Busse Liner 3D Air-High-High minőségű mennyezeten mennyezeten esik ki a busz kültéri takaróinak kibővítésére

A Busse Liner 3D Air Pro titkos mennyezetként szolgál a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítéséhez. Szilárdan integrálható az összes kültéri mennyezetbe az összes kültéri mennyezetben, aktív és aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri mennyezetben. Fő célja a kültéri mennyezet védelmének és kényelmének növelése, az időjárástól és a ló szükségességétől függően.

Az innovatív 3D -s Airdry anyagból, a 3D -s poliészter gesztusból készült

a 3D Air Pro egy szigetelő levegőréteget tart fenn a lószőrme és a kültéri mennyezet között, amely lehetővé teszi az optimális hőszabályozást. Nagyon lélegző, keményen viselhető, könnyen gondozható és rendkívül gyors. A mellkasban és a Withers területén lévő sima szatén gyűrű megakadályozza a kaparást, és növeli a ló kényelmét.

A Biner 3D Air Pro buszok extra van egy központi varrás nélkül a Withers területén, ami biztosítja az optimális ülést a burkolat alatt. Négy stabil hegymászó tehén elülső részén a mennyezeten átmenő mennyezetet lehet rögzíteni a busz kültéri takarójához. A mellkasi területen egy lapos T-bezárás alig érvényes a burkolat alatt. A mély D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet, biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróval. A hosszúságú állítható és eltávolítható kereszteződés használatakor a titkos mennyezet izzadság mennyezetként is használható.

Áttekintés:

  • Rugalmas titkos mennyezet a buszok kültéri mennyezetéhez
  • Innovatív 3D -s Airdry anyag az optimális hőszabályozáshoz
  • Nagyon lélegző, tartós és rendkívül gyors -Driding
  • Sima szatén bélés a mellkasban és a Withers területén

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIRDRY ANYAG, szatinin a mellben és a Withers területén
  • Jellemzők: Négy stabil hegymászó csúszás, lapos T-bezárás, mély D-gyűrűk, határokon integrált szemlélek a kereszteződéshez, az órák hevederei eltávolíthatóak

A kézbesítés hatálya:

1x Busse bélés 3D Air Pro

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Liner 3D Air Pro -nak? Ez lehetővé teszi a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítését, és további védelmet és kényelmet kínál a ló számára. 3D-airdry anyagból készül, optimális hőszabályozást és magas légzési képességet kínál.

Kinek a Busse Liner 3D Air Pro különösen alkalmas? Az időjárás és a ló szükségessége szeretné növelni a védelmet és a kényelmet.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Kültéri szőnyeg FLEXIBLE PRO 100 145 bordeaux
Szín: bordó | Méret: 145
Busse kültéri mennyezet Rugalmas Pro 100-Optimal Egész évben Kültéri kényelem a ló számára A buszok kültéri mennyezeti rugalmas pro 100 optimális kültéri kényelmet kínál a ló számára. Rugalmas, külön -külön és szituációs a különféle funkcionális variánsokban, kombinált képessége, különböző bélésekkel és nyaki részkel. Ez a tökéletes választás az egész mennyezeti szezonra. A 840 -ből származó rendkívül tartós és funkcionális külső anyagának köszönhetően a 100 -at a 100 -as rugalmas maximális tartósságot és tartósságot kínálja. A 100 g polifill enyhe hőszigetelése hozzájárul a ló kútjához és biztosítja a termikus kényelmet. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, biztosítja a lágyszárítást, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza, hogy a mennyezet belülről a szurdokba kerüljön. A 3000 g/m²/24h és a 5000 mm vízállósággal a kültéri mennyezet szintén szélálló és időjárásálló. . A rugalmas, 100 -as rugalmas felszerelés és felszerelés biztosítja az optimális kényelmet és az egyszerű kezelést. A Comfort Mell Design optimális vállfelületet és elegendő helyet kínál a tekercsek számára. A V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és a beállítást. A mennyezet egy integrált hegymászó rendszerrel van felszerelve, amely a nyaki rész és az integrált szemcsék rögzítéséhez egy bélés rögzítéséhez. A Withers párna szintetikus gumiból, bőrbarát mezfelülettel, hosszú távú keresztmetszettel, elasztikus hátsó negyedek szennyeződéssel és egy bélelt, nagylelkű farokfedéssel a berendezésről. Áttekintés: Év -Kültéri szabadtéri takaró lovak számára A rugalmas kombinációs képesség segítségével használható Kemény kültéri anyaga: 840 A nylon Enyhe fűtési szigetelés: 100 g polifill Drysense-bélés a gyors szárításhoz Műszaki adatok: Anyag: Külső anyag: 840 A nejlon, belső anyag: Drysense-Bining Szigetelés: 100 g többfajta Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h Vízszigetelés: 5000 mm Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, integrált hegymászó rendszer, Withers párna, hossz-állítható keresztfigyelés, rugalmas hátsó negyedek, rögzítőeszköz a lábszíjakhoz A kézbesítés hatálya: 1x buszok kültéri mennyezet rugalmas 100 GYIK Milyen előnyei vannak a buszok kültéri mennyezetének rugalmas pro 100-nak? éghajlat -ellenőrzés. Rugalmasan kombinálható a különböző bélésekkel és egy nyaki részkel, így helyzetben beállítható. A keményen viselő, lélegző és szélálló anyagod, valamint a szőrös-barát Drysense-bölcsesség ideális választássá tesz minden időjárási körülményeket. Kinek a buszok szabadtéri mennyezete rugalmas 100 speciális? Az idő kényelmes takarója, amely rugalmas lehet a különböző feltételekhez, és egész évben használható.

69 622 Ft*
BUSSE Nyakdarab FLEXIBLE PRO 100 M bordeaux/szürke
Szín: bordeaux/gray | Méret: M
BUSSE HALSTEIL Rugalmas Pro 100 Supplement az optimális kültéri kényelem érdekében A Busse Halste Half Rész pro 100 nagylelkű kiterjesztés a kültéri mennyezetek rugalmas és rugalmas profi számára. Egyszerűen és stabilan rögzíthető egy integrált hegymászó rendszeren keresztül, és további kényelmet és védelmet nyújt a ló számára. A 840 -ből származó rendkívül tartós és funkcionális külső anyagának köszönhetően a 100 nyakonkénti rugalmasság maximális tartósságot és tartósságot kínál. A 100 g polifill enyhe hőszigetelése hozzájárul a ló kútjához és biztosítja a termikus kényelmet. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárny érzetét biztosítja, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza a nyaki részét az ügyetlenségből. 3000 g/m²/24h és a 5000 mm vízálló képességgel a nyaki rész szintén szélálló és időjárásálló. A nyaki alkatrész könnyen bezárható a praktikus tépőzáras kötőelemek segítségével. A kivehető, hosszúságú -kiigazítható rugalmas hevederek mindkét oldalon csatlakoztathatók a kültéri takarókhoz, hogy megakadályozzák a nyaki rész összecsukódását a hátsó részben vagy mozognak. Áttekintés: További nyaki rész kültéri takarókhoz Rugalmas felhasználható a hegymászó rendszerrel Kemény kültéri anyaga: 840 A nylon Enyhe fűtési szigetelés: 100 g polifill Drysense-bélés a gyors szárításhoz Műszaki adatok: Anyag: Külső anyag: 840 A nejlon, belső anyag: Drysense-Bining Szigetelés: 100 g többfajta Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h Vízszigetelés: 5000 mm A kézbesítés hatálya: 1x buszok nyak alkatrész rugalmas 100 GYIK Milyen előnyei vannak a Busse Halse Part Rugalmas Pro 100 -nak? Védi a ló lókerületét és növeli a kültéri kényelmet. A fényszigetelésnek és a száraz bélésnek köszönhetően a nyaki rész száraz marad, még magas páratartalom mellett, és nem ragaszkodik. Könnyű megszerezni és időjárásálló. Kinek a Busse Halle rész rugalmas pro 100 különösen alkalmas? További védelem annak érdekében, hogy kibővítse a ló nyakát. Különösen hasznos szeles vagy nedves körülmények között.

25 282 Ft*
BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO 200 125 Plus fekete
Szín: Fekete | Méret: 125 plus
Busse bélés Noorvik Pro 200-adaptálható Undergline a busz kültéri mennyezetéhez A Busse bélés Noorvik Pro 200 titkos mennyezetként szolgál a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítéséhez. Szilárdan integrálható az összes kültéri mennyezetbe az összes kültéri mennyezetben, aktív és aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri mennyezetben. Az alkalmazkodóképessége miatt további védelmet és kényelmet kínál a ló számára, az egyéni igényektől és az időjárási viszonyoktól függően. A tesztelt 210 -ből készült Poliészter, a Noorvik Pro 200 lélegző, barátságos, könnyű és ennivaló, amely támogatja a ló kényelmét. Közepes hőszigetelést kínál 200 g többszörösen. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárny érzetét biztosítja, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza a kondenzációt. Tehát a mennyezet belülről nem marad homályos, még akkor sem, ha a köztük levő lóból származik. A Noorvik Pro 200 busz bélésnek van egy extra háttámláló varrása az optimális üléshez a burkolat alatt, és nincs gumi potenciál. A cél -optimalizált oldalmélység, a kamra paplan és az extra puha bombázószalag hozzájárul az optimális illeszkedéshez. Négy stabil hegymászó tehén elülső részén a mennyezeten átmenő mennyezetet lehet rögzíteni a busz kültéri mennyezetéhez. A mellkasi területen a lapos T-bezárás biztosítja, hogy a takaró alatt ne frissítsék a problémamentes kopást. A mély D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet is, szintén biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróval. A kereszt kereszteződése, amely hosszasan beállítható és eltávolítható, lehetővé teszi a fehérnemű mennyezetének könnyű stabil mennyekként történő felhasználását. Áttekintés: adaptálható titkos mennyezet a buszok kültéri mennyezetéhez lélegző, hangulatos fény és ennivaló Közepes fűtési szigetelés: 200 g polifill Drysense bélés a gyorsan szárító tulajdonságokhoz Optimális illeszkedés extra háttámlával varráshoz Műszaki adatok: Anyag: Kültéri anyag: 210 A poliészter, belső anyag: Drysense-Lining Termikus szigetelés: 200 g többszörösen Jellemzők: Négy stabil hegymászó csúszás, lapos T-bezárás, mély D-gyűrűk, határokon integrált szemlélek a kereszteződéshez, az órák hevederei eltávolíthatóak A kézbesítés hatálya: 1x busse bélés noorvik pro 200 GYIK Milyen előnyei vannak a Noorvik Pro 200 bélésnek? Ez lehetővé teszi a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítését, és további védelmet és kényelmet kínál a ló számára. Keményen hordozó anyagból készül, és szőrös barátságos belső béléssel és közepes hőszigeteléssel rendelkezik. Kinek a Busse bélés Noorvik Pro 200 különösen alkalmas? Az időjárás és a ló szükségessége szeretné növelni a védelmet és a kényelmet.

42 396 Ft*