BUSSE Lójáró szőnyeg FLY COMFORT 125 ezüst egy pillantásra:


Busse Kleinlagdefücke Fly Comfort - Különleges rovarvédelem a nyugodt lépcsőhöz

A buszok útmutatója takaró légy Comfort egy speciális repülő sarok, amely optimális védelmet nyújt a bosszantó rovarok ellen. Ez lehetővé teszi egy nyugodt lépcsőfokot az útmutató rendszerben, a futópadon, kézi lóként vagy gyaloglásként. Nem szükséges további öv használatát.

Könnyű poliészter anyagból készült, finom, speciális szövési struktúrával, ez a vezető befektetési mennyezet szintén robusztus és lélegző. A nyaki, a váll és a dudor területe teljesen alul van sima szatininnal, ami minimalizálja a súrlódási ellenállást és biztosítja a magas szintű kényelmet.

A mennyezetet messze előrehaladják a Withers felett, hogy a nyújtás ideális helyét. A vállmentes kialakítás biztosítja a mozgás optimális szabadságát, és elkerüli a vállterület túlmelegedését a lépés edzés során. A váll, a mellkas és a nyaki terület teljesen lágy gyapjúval van szegélyezve, hogy elkerüljék a súrlási pontokat. A mennyezet elülső részén bezárható egy alsó T-bezárással és tépőzárral, hosszabb ideig állítható kereszteződéssel és mély hátsó negyedekkel.

Áttekintés:

  • Különleges repülő mennyezet a nyugodt lépcsőhöz
  • Könnyű poliészter anyag finom, speciális szövésszerkezetgel
  • Nincs szükség további övre
  • Sima szatinolyó a nyakon, a vállon és a Withers területén
  • A mozgás optimális szabadsága a vállon keresztül -mentes kialakításon keresztül

Műszaki adatok:

  • Anyag: Könnyű poliészter anyag, finom speciális szövési szerkezet
  • Jellemzők: Nyak, váll és Withers terület, sima szatén béléssel, messze előre a Withers fölé, váll nélküli kialakítás, váll, váll, mellkas és nyaki terület, alsó T-bezárás és tépőzáras, hosszúságú állítható kereszt Cemony, mélység hátrányos zsinór

A kézbesítés hatálya:

1x buszok útmutató takaró légy kényelem

GYIK

Milyen előnyei vannak a légy kényelmének?
A légy kényelmi buszok. Hatékonyan védi a legyek és más rovarok ellen, és lehetővé teszi a nyugodt edzést az útmutatóban, a futópadon, kéz lóként vagy sétáláskor. A könnyű poliészter anyag és a sima szatén gyűrű biztosítja a magas viseleteket, míg a vállmentes kialakítás biztosítja a mozgás optimális szabadságát.

Kinek a Busse vezető mennyezeti légy kényelme különösen megfelelő? a vezető rendszerben, a futópadon vagy sétáláskor. Védelmet és kényelmet kínál, és ideális a lépés munkájához.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.