BUSSE nyári szőnyeg EARLY SEASON 115 navy egy pillantásra:


Busse nyári mennyezet korai szezonja - Ideális szezonális hőmérsékleti átmenetekhez és átgondolt légzési tevékenységhez

A busse nyári mennyezet korai szezonja egy könnyű, robusztus takaró, amelyet kifejezetten a tél és a nyár közötti szezonális hőmérsékleti átmenetekhez terveztek. Jogossága miatt maximális légzési tevékenységet kínál és elkerüli a túlmelegedést. Ezért ideális a hőmérsékleti ingadozások felszereléséhez is, mivel a szezon előtti és azt követő napi tanfolyamon megnövekedett a napfény.

könny -rezisztens 900 poliészterből készül, a mennyezet gyors és lélegző. A mellkas, a Withers és a Tail terület sima szatininalizálódik, ami garantálja a további kényelmet.

Az anatómiai illeszkedés a hátsó szer varrásán keresztül tökéletes illeszkedést biztosít. A mennyezetnek V-Quick-SNAP mell bezárása van, integrált dupla-off és értelmezhető karabinerekkel, lágy withers párnával, hosszúságú állítható keresztkötélkel, rögzítőeszköz lábszíjhoz és egy fedőhuzathoz.

Áttekintés:

  • Könnyű, robusztus takaró a szezonális hőmérsékleti átmenetekhez
  • Maximális légzőképesség és gyors elterjedés
  • könnycsepp -rezisztens 900 a poliészter
  • Anatómiai illeszkedés a hátsó ügynök varrás által
  • V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off-mal

Műszaki adatok:

  • Anyag: 900 A poliészter
  • Tulajdonságok: Kép -rezisztens, gyors -diszkrét, lélegző
  • Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, hossza állítható keresztköteg, hátsó negyed, rögzítőeszköz a lábszíjakhoz, farokfedél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyári takaró korai szezonban

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse nyári mennyezetének a korai szezonban? Könnyű és robusztus, tökéletes a szezonális hőmérsékleti átmenetekhez. Légzési tevékenysége és gyors szárítási tulajdonságai ideális választást tesznek a szezon előtti és utáni időszakra. Ezen felül megnövekedett kényelmet kínál a mellkasban, a Withers -ben és a farok területén található sima szatén gyűrű miatt.

Kinek a Busse nyári mennyezete a korai szezonban különösen megfelelő? A napfény fokozott napfény a nap folyamán -nacht pálya ki van téve. Védelmet és kényelmet kínál, és hozzájárul a túlmelegedés elkerüléséhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.