BUSSE Lójáró szőnyeg TRAINER 50 125 navy egy pillantásra:


Busse Leadership Grounture Trainer 50 - Ideális útmutatóhoz vagy futópadhoz hideg napokon vagy esőben

A buszvezetői takaró edző 50 egy nagyon enyhén izolált, szél- és vízálló mozgási mennyezet, amely ideális a vezető rendszerben vagy a futópadon hideg napokon történő felhasználáshoz, vagy amikor eső van. Tartós 600 -ból áll, a poliészter ripstop külső anyagból, amely szélálló, vízálló és lélegző minőségű.

A nagyon könnyű hőszigetelés eléri azt az 50 g -os többszörös töltésen keresztül. A sima, szőrme barátságos szatinlining biztosítja, hogy a ló mozgását ne érintse, és ugyanakkor nagy kényelmet nyújt. A mennyezet kifejezetten a hátsó ágens varrás nélkül van, és messze meghaladja a Withers -t az optimális nyomáseloszlás érdekében.

A váll -mentes kialakítás optimális mozgási szabadságot kínál, és elkerüli a vállterület túlmelegedését a lépés edzés során. A váll, a mellkas és a nyaki terület teljesen lágy szintetikus szőrrel van szegélyezve, hogy elkerüljék a súrlási pontokat. A vezetői mennyezetnek T-bezárása és tépőzára van az elülső bezáráshoz, egy hosszúságú állítható kereszt szertartás és egy mély hátsó negyed.

Áttekintés:

  • Nagyon könnyen elkülöníthető, szél és vízálló mozgás mennyezet
  • A keményen viselő 600-ból a poliészter ripstop-tól
  • Sima, szőrme -barátságos szatinlining
  • váll -mentes kialakítás az optimális mozgás szabadságához
  • Mell és nyaki terület lágy szintetikus szőrrel

Műszaki adatok:

  • Anyag: 600 A poliészter ripstop
  • Tulajdonságok: szélálló, vízálló, lélegző
  • Töltés: 50 g Polyfill
  • Jellemzők: vállmentes kialakítás, T-bezárás és tépőzár, hosszú távú átkelés, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok útmutató takaró edző 50

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse KeillagerLagle Cover Trainer 50 -nek? Szél és vízálló, ugyanakkor lélegző, ami ideálissá teszi a hideg vagy esős napok edzését. Könnyű szigetelésük biztosítja a meleget, míg a sima szatininizálás növeli a kényelmet. A vállmentes kialakítással optimális mozgásszabadságot kínál, és elkerüli a vállterület túlmelegedését.

Kinek a BUSS vezetõ 50 50 -es edzője, különösen alkalmas? hideg idő vagy eső. Védelmet és kényelmet kínál, és megkönnyíti az edzést olyan különleges tulajdonságai révén, mint a vállmentes kialakítás és a puha szintetikus szőrme díszítései.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.