BUSSE TUBE hátsó lábszíj 20 fekete egy pillantásra:


Busse hátsó -kézi övcső - stabil védelem a súrlási pontok elkerülése érdekében

A buszok hátulsó csője egy stabil, kerek hátsó negyed, amely ideális a csiszolás és a farok haj elvesztésének elkerülésére. Ez a hátsó heveder egy fontos kiegészítő, amely támogatja a ló egészségét és a jólétét.

A Hindrigmacle sima, könnyű, meghajtott felülete megkönnyíti és fenntartja a tisztítást, és elősegíti, hogy a termék mindig tiszta és készen álljon a használatra. A hátsó kézi övet mindkét oldalon be kell kapcsolni PVC karabinerekkel, ami lehetővé teszi a ló biztonságos és egyszerű telepítését.

A hátsó negyedeket külön -külön értékesítik, és alkalmas napi használatra, valamint olyan speciális követelményekre, mint például a hosszú utazási vagy intenzív edzések. Hatékony és praktikus megoldást kínál a ló kaparásának és elvesztésének minimalizálására a lóban.

Áttekintés:

  • stabil, kerek hátsó negyedek
  • Sima, könnyű -to -szélsebesség
  • Hook mindkét oldalon PVC karabinerekkel
  • Optimálisan, hogy elkerüljék a súrolást és a farok hajvesztését

Műszaki adatok:

  • Anyag: PVC
  • Jellemzők: Zárható karabiner, törölhető felület

A kézbesítés hatálya:

1x buszok hátsó kezelt övcsője

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse HinterHandreme csőnek? Ez egy stabil, kerek hátsó negyed, amelyet optimálisan lehet használni, hogy elkerüljék a farkas hajszálak elvesztését és veszteségét a lovakban. A sima, könnyű -to -szár felület megkönnyíti a tisztítást és az ápolást.

Kinek a Busse hátsó csője különösen megfelelő? fark a lovaikban. Ez mind napi használatra, mind speciális követelményekre is alkalmas.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.