BUSSE Ekcéma nyakdarab EXTENSIVE ZIP XS Világoskék egy pillantásra:


Busse ekcéma fél részben kiterjedt cipzárral - nagylelkű védelem az érzékeny lovak számára

A busse ekcema Halle rész kiterjedt zip a Mane, a Mane Ridge és az érzékeny Withers terület nagylelkű védelmét kínálja lovakban, hajlamos a bérbeadásra. Ez a termék ezért ideális a nyári ekcéma lovak számára, kizárólag a Mane Ridge területén. Használható a szövött sörény védelmére is a versenytől és a megjelenés bemutatásától.

A cipzárnak köszönhetően a megnövekedett nyílásért, a nyaki részt különösen könnyű a feje fölé húzni. A cipzár halkan alul van, hogy garantálja a további kényelmet. A biztonságos ülés garantált a hosszú, állítható, elasztikus hasi övnek köszönhetően.

A nyereg pozíciójának tágas vágása alsó részét softfleece -vel alsóbbrendű, hogy elkerülje a súrlási pontokat és növelje a ló kényelmét. A nyaki kötőfékhez való rögzítés ragaszkodási sokkja további biztonságot és kényelmet kínál. Az anyag egy gyorsan száradó, lélegző, enyhén elasztikus poliészter keverék.

Áttekintés:

  • A Mane, a Mane fésű és az érzékeny Withers terület nagylelkű védelme
  • Zipper egy megnövekedett nyíláshoz
  • Hossz -kiigazítható, rugalmas hasi öv
  • Tágas vágás a nyereg helyzetébe, softfleece -vel
  • Gyors szárítás, lélegző, enyhén elasztikus poliészter keverék

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter keverék
  • Jellemzők: elasztikus hasi öv, cipzár, mászó szar

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ekcéma nyak alkatrész kiterjedt zip

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Ekzemer Halle részének kiterjedt cipzárral? Nagylelkű védelmet nyújt a Mane, a Mane fésű és az érzékeny Withers terület számára. Ideális a nyári ekcéma vagy a megőrzéshez fonott edények számára a versenyek előtt. Az alkalmazás különösen egyszerű a cipzárnak köszönhetően, és a hosszúságú, rugalmas hasi öv biztosítja a biztonságos illeszkedést.

Kinek a Busse Ekzemer Halle rész, amely különösen alkalmas? terület. Kiváló választás azoknak a lovaknak is, amelyek a nyári ekcémától vagy a szövött sörényeiketől szenvednek a versenyektől és a fellépésektől.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.