BUSSE Kötél STANDARD 3.70 antracit egy pillantásra:


Busse Rope Standard - Optimális eszköz a hatékony talajmunkához

A Busse Rope Standard egy nehéz, Gripy nylon kötött, amelyet kifejezetten a padlómunkához terveztek. Ez teljesíti a lóval való egyértelmű és hatékony kommunikáció lehetővé tételét az edzés során.

Ennek a nejlon kötésnek a különleges jellemzői a praktikus anyag és a bőr vége, amely biztosítja az optimális kezelést. Ezen felül van egy ezüst -colored bikahorog , amely biztosítja a biztonságos és egyszerű alkalmazást.

A Busse Rope Standard különösen alkalmas versenyzők és oktatók számára, akik megbízható és megragadott kötélet keresnek a talajmunka számára. Minőségi és jól gondolkodási részleteivel ez a kötél nélkülözhetetlen eszköz a hatékony edzéshez.

Áttekintés:

  • Nehéz, Grippy Nejlon kötés
  • Bőr vége és ezüst -colored bikahorog
  • Átmérő: 18 mm

Műszaki adatok:

  • Anyag: Nylon
  • Átmérő: 18 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kötél standard

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Rope Standardnak?
A Busse Rope Standard számos előnyt kínál. Nehéz és morcos nejlon kötése lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a lóval a padló munkája során. A bőr vége és az ezüst -colored bikahorog biztosítja az optimális kezelést és a könnyű felhasználást.

Kinek a Busse Rope szabvány különösen megfelelő? Minőségi és jól gondolkodási részleteivel ez a kötél nélkülözhetetlen eszköz a hatékony edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.