BUSSE lunging ostor STECKBAR 180 fekete egy pillantásra:


Busse Lunging Whip Plug -in - Funkcionális és szállítási barátság a

-ben

A buszok lunging ostor egy nagy minőségű tüskés ostor, amely tartós polipropilén tűből készül. A zavaros gumi felszerelésével biztonságos és kényelmes támogatást kínál minden felhasználáshoz.

Ennek a tüskés ostornak a különleges tulajdonsága a partíció a csavarcsatlakozásnak köszönhetően. Ez az egyedülálló kialakítás rendkívül szállítási barátságos és praktikussá teszi Önt, mert lebontható az egyszerű tárolás és szállítás érdekében. Ugyancsak forduló csigolya van, felcserélhető csapással, amely rugalmasságot és sokoldalúságot kínál a különféle edzési forgatókönyvekben.

A buszok lunging whip különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek és oktatóknak, akiknek hosszú, rugalmas és könnyű -to -transport lunging ostorra van szükségük. Robusztusságával és gyakorlati kialakításával kiváló választás a hatékony edzéshez.

Áttekintés:

  • Polipropilén pörgetésekből készült robusztus lunging ostor
  • generált gumi páncél
  • Osztható csavart és plug csatlakozással
  • Forgó csigolyák cserélhető csapással

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén tű, gumi

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Hunging Whip

GYIK

Milyen előnyei vannak a tüskés ostorbuszoknak? A keményen viselő polipropiléncsap és az élvezetes gumi minőség biztosítja a tartósságot és a biztonságos tartást. A csavarcsatlakozásnak köszönhetően könnyen és praktikus lehet a szállításhoz és a tároláshoz. A cserélhető csigolyák forgó csigolya rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínál a különböző edzési helyzetekhez.

Kinek a buszok, amelyek a buszok, különösen megfelelőek? - A részvétel és a felcserélhető hatásrendszer kiváló választássá teszi a sokoldalú edzési forgatókönyveket.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.