BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT FLEXI COB/FULL-DR fekete egy pillantásra:


Busse Sabarts 3D AIR Effect Flexi - Nagy teljesítményű funkció egyéni beállítással

A Busse Sabarts 3D Air Effect Flexi egy egyedi nyeregpad, integrált (korrekciós) nyeregpaddal az innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból. Kárpitos zsebekkel rendelkezik, amelyek ugyanabból az anyagból készülnek a nyeregpárnák területén, amelyek külön -külön kitölthetők. Három pár eltávolítható betétet tartalmaz, amelyeket balra és jobbra lehet beilleszteni vagy eltávolítani. Ez azt jelenti, hogy a nyereg optimálisan kiegyensúlyozható a lón, és biztosítja az állandó légáramlást hő létezés nélkül.

A hátsó alakú illeszkedés és az extra magas Withers szabadsága a busse schabracke 3D -s léghatás flexi biztosítja a nagy kényelmet és az optimális alkalmazkodást a ló anatómiai körülményeihez. A tépőzáras rögzítővel ellátott újra -zárolható kárpitzsáknak köszönhetően a nyeregpad mindig külön -külön beállítható.

Háromdimenziós szintetikus hálószövetből készült, ez a nyeregpad kiváló nyomáseloszlást, kiváló légáramlást és a száraz tulajdonságokat is. A kétoldalú nem csúszási felület szerkezete megakadályozza a nyereg csúszását és a nyeregpadot további rögzítés nélkül. Ez szintén 30 ° C -ig terjedő mosógépet is igényel, és ezért különösen könnyű gondoskodni.

Áttekintés:

  • Integrált (korrekció) 3D AIR® effektus háló anyagból készült nyeregpad
  • Egyénileg kitölthető kárpitzsákok
  • Vissza alakú -barátságos illeszkedés, nagy ellenállással, hogy legyen
  • Ober anyag háromdimenziós szintetikus hálószövetből
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x Busse Sabrack 3D Air Effect Flexi

GYIK

Mi teszi a Busse Sabarts 3D Air Effect Flexi -t?
A Busse Schaffect 3D Air Effect Flexi -t az egyénileg kitöltött kárpitzsák és az eltávolítható lerakódások jellemzik, amelyek lehetővé teszik a ló optimális alkalmazkodását. Kiváló légáramlást és gyors szárítási tulajdonságokat kínál az innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagon keresztül.

Kinek a buszok Sabarts beállítják a 3D Air Effect flexi -t?
A Busse Schabracke 3D Air Effect Flexi ideális ambiciózus lovasok számára, akik a nyereg egyéni beállítását akarják a lóhoz, és ugyanakkor kiváló légkeringő tulajdonságok. Például a sokoldalúságú versenyző vagy az ugró lovas számára, ahol fontos a nagy kényelem és a légáramlás, még hosszú útvonalakon is.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.