BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT COB/FULL-DR fehér egy pillantásra:


Busse Sabarts 3D AIR Effect - Nagyon funkcionális, innovatív kialakítás a maximális kényelem érdekében

A Busse Sabarts 3D Air Effect egy egyedülálló nyeregpad, amely rendkívül funkcionális, innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból készül. Ezt a terméket a hátsó alakú illeszkedése jellemzi, amelyet garantál a Withers extra nagy szabadsága, és a vágás jól működött a hátába.

Ez a nyeregpad egy háromdimenziós szintetikus hálószövetből áll, amely biztosítja az optimális nyomáseloszlást, és kiváló levegő keringő és második sebességű szárítási tulajdonságokat kínál. A kétoldalú nem csúszási felületi szerkezet megakadályozza a nyereg csúszását és a nyeregbetétet további rögzítés nélkül

A dinamikus paplan és az optimalizált, zárt öv markolat -rögzítő rendszere a busz Sapbracche 3D léghatás megbízható partnerré teszi, mind a rövid, mind a hosszú hevedereknél az alkalmazás minden területén. Ez a gépi mosható, akár 30 ° C -ig is mosható, vagy könnyen mosható a mosdóban, ami nagyon egyszerűvé teszi a gondozást.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos vágás magas, Withers szabadsággal
  • háromdimenziós szintetikus hálószövetből
  • Nem csúszás felületi szerkezete
  • Optimalizált, zárt öv Trump kötődés
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag, szintetikus hálószövet
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x Busse Sabrack 3D AIR Effect

GYIK

Mi teszi a Busse Sabarts 3D Air Effect -t olyan különlegessé?
A Busse Schaffracke 3D léghatás magas funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készül, amely optimális nyomáselosztást, kiváló légköri és második irányú száraz tulajdonságokat kínál. A kétoldalú nem csúszási felület szerkezete megakadályozza a nyereg és a nyeregpad csúszását, ami különösen praktikus.

Kinek a buszok Sabarts a 3D -s léghatást állítják be különösen alkalmas?
A Busse Schaffracke 3D léghatás ideális azoknak a versenyzőknek, akik mindennapi életükre vagy különleges alkalmakra nagyon funkcionális, innovatív terméket keresnek. Maximális kényelmet kínál, és minden időjárásban alkalmas mind a nyíró, mind a születendő lovak számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE csizma 3D AIR EFFECT L barna
Szín: barna | Méret: L
Busse Gaaten 3D léghatás - Innovatív, tökéletesen szellőztetett és könnyű A busse Gaaten 3D léghatás tökéletesen szellőztetett és extra fényes gitárok, nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készülnek. Kényelmes, sokoldalú védelmet nyújtanak az edzés során, még nyáron és hosszabb viselési idővel is. Háromdimenziós szintetikus hálószövetből készülnek, ezek a járók biztosítják az optimális ütésvédelmet és a kiváló levegő keringő tulajdonságokat. A Feller -kóstolt szöveti támogatás garantálja a maximális kényelmet és a nem rostos elhelyezkedést mind a nyírott, mind a nem befolyásolt lovak számára minden időben, és ideális a túlmelegedés elkerülésére. A buszok GAATS 3D AIR Effect sztrájkkal felszerelt sztrájkvédelemmel rendelkezik robusztus és könnyen mosható szintetikus bőrből. A megfelelő anatómiai illeszkedést garantálja a rabszolga területén lévő szegély. A külső háló anyag durva szennyeződést tart, és levegő áteresztő is, ami lehetővé teszi a második szárítás kérdését. Ezenkívül 30 ° C -ig történő mosható vagy a mosdóban mosható, ami nagyon egyszerűvé teszi őket. Áttekintés: Magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh Anyagból készült Gaiters Optimális ütésvédelem és kiváló légáramlás Feller -kóstolt szöveti támogatás a maximális kényelem érdekében Támogató stroke -védelem robusztus szintetikus bőrből készül, Helyes anatómiai illeszkedés A külső anyag durva szennyeződéssel rendelkezik, és levegő -átható Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban Műszaki adatok: Anyag: Magas funkcionális 3D AIR® effektus háló anyag, robusztus szintetikus bőr Berendezések: Két vagy három egyszerű tépőzáras, elasztikus vonattal, A kézbesítés hatálya: 1x buszok Gaiters 3D AIR Effect GYIK Milyen előnyei vannak a buszok gátlásának 3D -s léghatásnak? Innovatív és nagyon funkcionális 3D Air® Effect háló anyagból készülnek, amely biztosítja az optimális ütésvédelmet és a kiváló légáramlást. Könnyen gondozhatók és mosógépek -akár 30 ° C -ig, vagy a mosódobozban moshatók, és robusztus szintetikus bőrből készült sztrájk -sztrájk védelmet kínálnak. Ezenkívül egy Feller -kóstolt szövetbetét biztosítja a maximális kényelmet és a nem SLIP pozicionálást. Kinek vannak a buszok Gaiters 3D léghatása különösen alkalmas? Képzési helyérték, érték a kiváló légáramláshoz és keressen egy könnyű gondozást és egyszerűen használja a járási megoldást.

22 954 Ft*
BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT COB/FULL-VS fehér
Szín: fehér | Méret: COB/FULL-VS
Busse Sabarts 3D AIR Effect - Nagyon funkcionális, innovatív kialakítás a maximális kényelem érdekében A Busse Sabarts 3D Air Effect egy egyedülálló nyeregpad, amely rendkívül funkcionális, innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból készül. Ezt a terméket a hátsó alakú illeszkedése jellemzi, amelyet garantál a Withers extra nagy szabadsága, és a vágás jól működött a hátába. Ez a nyeregpad egy háromdimenziós szintetikus hálószövetből áll, amely biztosítja az optimális nyomáseloszlást, és kiváló levegő keringő és második sebességű szárítási tulajdonságokat kínál. A kétoldalú nem csúszási felületi szerkezet megakadályozza a nyereg csúszását és a nyeregbetétet további rögzítés nélkül A dinamikus paplan és az optimalizált, zárt öv markolat -rögzítő rendszere a busz Sapbracche 3D léghatás megbízható partnerré teszi, mind a rövid, mind a hosszú hevedereknél az alkalmazás minden területén. Ez a gépi mosható, akár 30 ° C -ig is mosható, vagy könnyen mosható a mosdóban, ami nagyon egyszerűvé teszi a gondozást. Áttekintés: Vissza alakú -barátságos vágás magas, Withers szabadsággal háromdimenziós szintetikus hálószövetből Nem csúszás felületi szerkezete Optimalizált, zárt öv Trump kötődés Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig, Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag, szintetikus hálószövet mosható: 30 ° C -ig A kézbesítés hatálya: 1x Busse Sabrack 3D AIR Effect GYIK Mi teszi a Busse Sabarts 3D Air Effect -t olyan különlegessé? A Busse Schaffracke 3D léghatás magas funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készül, amely optimális nyomáselosztást, kiváló légköri és második irányú száraz tulajdonságokat kínál. A kétoldalú nem csúszási felület szerkezete megakadályozza a nyereg és a nyeregpad csúszását, ami különösen praktikus. Kinek a buszok Sabarts a 3D -s léghatást állítják be különösen alkalmas? A Busse Schaffracke 3D léghatás ideális azoknak a versenyzőknek, akik mindennapi életükre vagy különleges alkalmakra nagyon funkcionális, innovatív terméket keresnek. Maximális kényelmet kínál, és minden időjárásban alkalmas mind a nyíró, mind a születendő lovak számára.

38 516 Ft*
BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT FLEXI COB/FULL-SP navy
Szín: navy | Méret: COB/FULL-SP
Busse Insert Sabarts 3D Air Effect Flexi - Optimális adaptáció a nagy kényelemhez A busz beszúrása Sabarts 3D Air Effect Flexi egy speciális betét, amelyet a 3D -s léghatás flexi nyeregpadjára fejlesztettek ki. A nyereg emelésére és kiegyensúlyozására szolgál, és így hozzájárul az optimalizált üléshez és a nagyobb kényelemhez lovagláskor. 6 mm vastag 3D Air® Effect háló anyagból készül, különösen az ütéscsökkentő és a nyomáselosztás, amely szintén növeli a ló viselési kényelmét. A betét külön -külön adaptálható az alkalmazások különböző területeire, és így nagyfokú rugalmasságot kínál. Ez lehetővé teszi a kívánt területek betéteinek egyénileg történő beállítását - legyen az elöl, közepén vagy hátul - vágásával. Ez lehetővé teszi a nyereg illeszkedésének és elhelyezésének pontos optimalizálását. A busz insert Sabart Sabrack 3D Air Effect Flexi magas funkcionalitásának és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodhat az egyéni igényekhez, és így támogatja az optimális nyereg -egyensúlyt és a megnövekedett lovaglási kényelmet. A betéteket párban szállítják. Áttekintés: 6 mm vastag 3D AIR® effektus háló anyagból készült beszúrás lengéscsillapító és nyomás -elterjesztés Egyénileg testreszabható az alkalmazások különböző területeire A kézbesítés hatálya: párban Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag Erő: 6 mm A kézbesítés hatálya: 1 pár busz beállítva a 3D -s léghatás flexi beállítását GYIK Mi teszi a Busse Insert Schabracke 3D Air Effect Flexi -t? A Busse Insert Sabarts 3D -s léghatás -flexi letelepedése lehetővé teszi a nyereg egyéni beállítását a lón. A lengéscsillapítás és a 3D AIR® Effect Mesh Anyag nyomáselosztásával és a nyomás eloszlásával javítja a kényelmet és elősegíti a nyereg helyzetének optimalizálását. Kinek a busz beszúrása Sabart Sabart 3D Air Effect flexi különösen jó? A Busse Insoly beállítása Sabrack 3D Air Effect Flexi ideális azoknak a lovasoknak, akik értékelik az optimálisan kiegyensúlyozott nyereget és a nagy kényelmet a ló számára. Különösen hasznos azoknak a versenyzőknek, akik különböző tudományágakban kiképzik a lovát, mert az egyénileg adaptálható a megfelelő követelményekhez.

7 197 Ft*
BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT FLEXI COB/FULL-SP navy
Szín: navy | Méret: COB/FULL-SP
Busse Sabarts 3D AIR Effect Flexi - Nagy teljesítményű funkció egyéni beállítással A Busse Sabarts 3D Air Effect Flexi egy egyedi nyeregpad, integrált (korrekciós) nyeregpaddal az innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból. Kárpitos zsebekkel rendelkezik, amelyek ugyanabból az anyagból készülnek a nyeregpárnák területén, amelyek külön -külön kitölthetők. Három pár eltávolítható betétet tartalmaz, amelyeket balra és jobbra lehet beilleszteni vagy eltávolítani. Ez azt jelenti, hogy a nyereg optimálisan kiegyensúlyozható a lón, és biztosítja az állandó légáramlást hő létezés nélkül. A hátsó alakú illeszkedés és az extra magas Withers szabadsága a busse schabracke 3D -s léghatás flexi biztosítja a nagy kényelmet és az optimális alkalmazkodást a ló anatómiai körülményeihez. A tépőzáras rögzítővel ellátott újra -zárolható kárpitzsáknak köszönhetően a nyeregpad mindig külön -külön beállítható. Háromdimenziós szintetikus hálószövetből készült, ez a nyeregpad kiváló nyomáseloszlást, kiváló légáramlást és a száraz tulajdonságokat is. A kétoldalú nem csúszási felület szerkezete megakadályozza a nyereg csúszását és a nyeregpadot további rögzítés nélkül. Ez szintén 30 ° C -ig terjedő mosógépet is igényel, és ezért különösen könnyű gondoskodni. Áttekintés: Integrált (korrekció) 3D AIR® effektus háló anyagból készült nyeregpad Egyénileg kitölthető kárpitzsákok Vissza alakú -barátságos illeszkedés, nagy ellenállással, hogy legyen Ober anyag háromdimenziós szintetikus hálószövetből Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig, Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag mosható: 30 ° C -ig A kézbesítés hatálya: 1x Busse Sabrack 3D Air Effect Flexi GYIK Mi teszi a Busse Sabarts 3D Air Effect Flexi -t? A Busse Schaffect 3D Air Effect Flexi -t az egyénileg kitöltött kárpitzsák és az eltávolítható lerakódások jellemzik, amelyek lehetővé teszik a ló optimális alkalmazkodását. Kiváló légáramlást és gyors szárítási tulajdonságokat kínál az innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagon keresztül. Kinek a buszok Sabarts beállítják a 3D Air Effect flexi -t? A Busse Schabracke 3D Air Effect Flexi ideális ambiciózus lovasok számára, akik a nyereg egyéni beállítását akarják a lóhoz, és ugyanakkor kiváló légkeringő tulajdonságok. Például a sokoldalúságú versenyző vagy az ugró lovas számára, ahol fontos a nagy kényelem és a légáramlás, még hosszú útvonalakon is.

67 695 Ft*