BUSSE csizma 3D AIR EFFECT L barna egy pillantásra:


Busse Gaaten 3D léghatás - Innovatív, tökéletesen szellőztetett és könnyű

A busse Gaaten 3D léghatás tökéletesen szellőztetett és extra fényes gitárok, nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készülnek. Kényelmes, sokoldalú védelmet nyújtanak az edzés során, még nyáron és hosszabb viselési idővel is.

Háromdimenziós szintetikus hálószövetből készülnek, ezek a járók biztosítják az optimális ütésvédelmet és a kiváló levegő keringő tulajdonságokat. A Feller -kóstolt szöveti támogatás garantálja a maximális kényelmet és a nem rostos elhelyezkedést mind a nyírott, mind a nem befolyásolt lovak számára minden időben, és ideális a túlmelegedés elkerülésére.

A buszok GAATS 3D AIR Effect sztrájkkal felszerelt sztrájkvédelemmel rendelkezik robusztus és könnyen mosható szintetikus bőrből. A megfelelő anatómiai illeszkedést garantálja a rabszolga területén lévő szegély. A külső háló anyag durva szennyeződést tart, és levegő áteresztő is, ami lehetővé teszi a második szárítás kérdését. Ezenkívül 30 ° C -ig történő mosható vagy a mosdóban mosható, ami nagyon egyszerűvé teszi őket.

Áttekintés:

  • Magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh Anyagból készült Gaiters
  • Optimális ütésvédelem és kiváló légáramlás
  • Feller -kóstolt szöveti támogatás a maximális kényelem érdekében
  • Támogató stroke -védelem robusztus szintetikus bőrből készül,
  • Helyes anatómiai illeszkedés
  • A külső anyag durva szennyeződéssel rendelkezik, és levegő -átható
  • Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban

Műszaki adatok:

  • Anyag: Magas funkcionális 3D AIR® effektus háló anyag, robusztus szintetikus bőr
  • Berendezések: Két vagy három egyszerű tépőzáras, elasztikus vonattal,

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Gaiters 3D AIR Effect

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok gátlásának 3D -s léghatásnak? Innovatív és nagyon funkcionális 3D Air® Effect háló anyagból készülnek, amely biztosítja az optimális ütésvédelmet és a kiváló légáramlást. Könnyen gondozhatók és mosógépek -akár 30 ° C -ig, vagy a mosódobozban moshatók, és robusztus szintetikus bőrből készült sztrájk -sztrájk védelmet kínálnak. Ezenkívül egy Feller -kóstolt szövetbetét biztosítja a maximális kényelmet és a nem SLIP pozicionálást.

Kinek vannak a buszok Gaiters 3D léghatása különösen alkalmas? Képzési helyérték, érték a kiváló légáramláshoz és keressen egy könnyű gondozást és egyszerűen használja a járási megoldást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kötszerpárnák 3D AIR EFFECT 45x45 fekete
Szín: Fekete | Méret: 45x45
Busse kötés dokumentálja a 3D-s levegőhatás-funkcionális kárpitozás védelmét innovatív anyagon keresztül A busse kötés dokumentumokat 3D AIR Effect kifejezetten a kötéshez, funkcionális kárpitozási dokumentumokhoz fejlesztették ki. Nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® effektus háló anyagból készülnek. Ezek a dokumentumok ideális helyet és optimális anatómiai adaptációt kínálnak a ló lábához, a keskeny, hosszanti kamra paplannak köszönhetően. A háromdimenziós szintetikus hálószövet kiváló légköri tulajdonságokat biztosít, ami ideális a túlmelegedés elkerülésére. A busse kötés dokumentumok 3D Air Effect formában stabilak és mégis enyhén rugalmasak. Optimálisan elosztják a nyomást a kötszeren keresztül, és átfogó védelmet nyújtanak a támadások ellen. A szélek puhaak és rugalmasak a kiegészítő kényelem érdekében. Ezeket a dokumentumokat szintén rendkívül könnyű gondozni. Ezek gépek, amelyek 30 Celsius fokig moshatók, vagy moshatók egy mosdóban. A dokumentumokat párban szállítják. Áttekintés: Funkcionális kárpitozási dokumentumok a 3D AIR® Effect Mesh Anyagból Optimális anatómiai adaptáció és kiváló légáramlás Form -stabil és kissé elasztikus az optimális nyomásvédelem érdekében Lágyan elasztikus szélű Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban párban szállítva Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag mosható: mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban Szám: Párokban A kézbesítés hatálya: 1x busz páros kötés dokumentumok 3D AIR Effect GYIK Milyenek a Busse kötés dokumentumok, amelyek különösen jellemzik a 3D -s léghatást? Ideális ülés és optimális anatómiai adaptáció. Kiváló levegő keringő tulajdonságokkal rendelkeznek, és stabilak és kissé elasztikusak az optimális nyomásvédelem érdekében. Ezenkívül rendkívül könnyen gondozhatók, és 30 ° C -on moshatók, vagy a mosdóban moshatók. A buszok kötési dokumentumai A 3D léghatás különösen alkalmasak? Lovái és keresnek egy könnyű gondozást és könnyű -felhasználási megoldást.

Változatok 10 814 Ft*
12 364 Ft*
BUSSE kötözőpárna 3D AIR EFFECT 56x46 barna
Szín: barna | Méret: 56x46
Busse Bandagier-Pad 3D AIR Effect-Optimal Protection és szellőzés innovatív anyagon keresztül A Busse Bandagier-Pad 3D Air Effect egy nagylelkű kötszerpad, amely rendkívül funkcionális, innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból készül. Ideális stabil kötszer létrehozásához, például szállítás vagy sérülések során. Ez a párna háromdimenziós szintetikus hálószövetből készül. Ez az anyag biztosítja a kiváló levegő -körbeli tulajdonságokat és a legjobb nyomáseloszlást, ami hozzájárul a túlmelegedés elkerüléséhez. A bandagier párnák hosszanti kamrák a tökéletes anatómiai adaptációhoz, és szándékosan egy nélkül tervezték meg. A Busse Bandagier-PAD 3D AIR Effect szintén rendkívül könnyű gondoskodni. 30 Celsius fokig mosható vagy a mosdóban mosható. A párnákat párban szállítják. Áttekintés: Kötési pad, nagyon funkcionális 3D AIR® effektus háló anyagból Kiváló légkeringő tulajdonságok és a legjobb nyomáseloszlás Tökéletes anatómiai adaptáció a longitudinális felépítéssel tudatosan alap nélkül Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban párban szállítják Műszaki adatok: Anyag: Magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh Anyag A kézbesítés hatálya: 1x busz pár bandagier-pad 3d léghatás GYIK Milyen előnyökkel jár a Busse Bandagier-Pads 3D léghatás? Ezek egy nagyon funkcionális 3D AIR® Effect Mesh anyagból állnak, amely kiváló levegő-körkörös tulajdonságokat és legjobb nyomáseloszlást kínál. Ideálisak a túlmelegedés elkerülésére, tökéletes anatómiai adaptációt kínálnak a hosszanti kamráján keresztül, és nagyon könnyen gondozhatók: mosógép -biztonságos akár 30 ° C -ig, vagy mosható a mosdóban. Kinek a Busse Bandagier-Pads 3D léghatása különösen alkalmas? és szellőztetési érték stabil kötszerek létrehozásakor, például szállítás során vagy sérülések során, és akik könnyű oldatot keresnek.

24 031 Ft*
BUSSE istállócsizma 3D AIR EFFECT M fekete
Szín: Fekete | Méret: M
Busse Stabil Gaiters 3D AIR Effect - Anatomikusan előzetes és nagyon lélegző pihenő szőlő A busse stallgaupen 3D léghatás anatómiailag előzetes, nagyon lélegző pihenő rudak, amelyek mindegyikének védelmét kínálják a rabság, a rabság és a csőcsont ellen. Tartalmaznak kitörhetetlen, különösen vastag kárpitos bandagier párnát, amely nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készül. Ez a kipróbált és tesztelt, háromdimenziós szintetikus hálószövet biztosítja a legjobb nyomáseloszlást, az alak stabilitását, a kiváló légköri és a második irányú száraz tulajdonságokat. A külső rész perforált szintetikus gumiból áll, amely lehetővé teszi a további szellőztetést. A Busse Stallgaupen 3D Air Effect négy erős tépőzáras kötőelemmel beállítható és rögzíthető. Érintési csapok vannak a tépőzáras kötőelemeken, hogy könnyű kinyitást és pontosan illeszkedjenek a rögzítéshez, kesztyűvel is. Ezenkívül felajánlják, hogy az egyszerű kezeléshez használják a rögzítéskor. Ezek a stabil gázok gépek 30 ° C -on moshatók. A kötszer párnák a mosódobozban is kimoshatók - ideális gyakori használatra. Áttekintés: Anatómiai szempontból előzetes alakú nyugalmi fogantyúk Kihúzva, vastag kárpitos bandagier párna A legjobb nyomáseloszlás, az alap stabilitása, a kiváló levegő keringő tulajdonságok A perforált szintetikus gumiból Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® Effect Mesh Anyag, a szintetikus gumi külső része Berendezések: Négy tépőzáras kötőelem, érintőcsapok, Klett ellen Gondoskodás: Gépmosó 30 ° C -on A kézbesítés hatálya: 1x buszok Stabil Gaiters 3D AIR Effect GYIK Milyen előnyökkel járnak a buszok stabil Gaiters 3D léghatásban? Anatómiai szempontból előzetes alakúak, és magas fokú légzési képességeket kínálnak. Töltöttek kitöltött, vastag kárpitkötésű párnák, amelyek 3D Air® Effect Mesh anyagból készültek, és a legjobb nyomáselosztást, az alak stabilitását és a kiváló levegő-körkörös tulajdonságokat kínálják. A perforált szintetikus gumiból készült külső rész további szellőztetést kínál. Kinek a buszok stabil Gaiters 3D léghatása különösen alkalmas? fázisok az istállóban.

40 310 Ft*
BUSSE Szállítócsizma 3D AIR EFFECT FULL előlap navy
Szín: navy | Méret: FULL-front
Busse Transport Gaiters 3D AIR Effect-Anatomical alakú Gaiters az optimális védelem érdekében A Busse Transport Gaupers 3D Air Effect anatómiailag alakú gerendák, amelyek erősen funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készülnek. Tartós, háromdimenziós szintetikus hálószövetből készülnek, amely biztosítja az optimális ütésvédelmet és a kiváló légköri tulajdonságokat a sérülések és a túlmelegedés elkerülése érdekében, különösen utazáskor. Ezek a járók stabilak és nem -SLIP. Belső anyag stabilitása a szállítási hiányosságokat mind a jó ütésvédelem, mind a jó forma stabilitása biztosítja, és megakadályozza az azonnali összhangot, miután például a hátsó méret meghajolt a szokásfázisban. A pata területét szintén megerősítik, hogy megvédjék a korona szélét ködös lovakban. A Busse Transport Gaupers 3D Air Effect kárpitozás maximum a teljes magasságban: a carpal ízületének védelmével, a boka védelmével. A Gaiters megnövekedett tépőzáras rögzítőelemeket (elöl: öt, hátul: hat), beleértve az érintőképet a könnyű kinyitáshoz és a testreszabáshoz. Rendkívül egyszerűen ápolhatók és 30 ° C -on moshatók, ami azt jelenti, hogy ezeket a mosdóban is ki lehet mosni. Párban szállítják őket. Áttekintés: Gaiters a 3D AIR® effektus háló anyagból Optimális ütésvédelem és levegő keringő tulajdonságok alakú és nem -szlip Maximális párnázás a teljes magasságban Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag (szintetikus hálószövet) Berendezések: megerősített tépőzáras kötőelemek, oldalsó megerősítések a pata területén Gondoskodás: Gépmosó 30 ° C -on A kézbesítés hatálya: 1x busz pár buszszállítás Gaiters 3D Air Effect GYIK Milyen előnyei vannak a buszok szállításának a Gaupers 3D léghatásának? Ezek magas funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készülnek, és optimális ütésvédelmet és légkeringő tulajdonságokat kínálnak. Ezen felül ezek formájúak, nem -slip és maximális kárpitozást kínálnak a teljes magasságban. Kinek vannak a buszok szállítása a 3D -s léghatás különösen megfelelő? A sérülések elkerülése és az egyszerre történő túlmelegedés.

50 000 Ft*