Spypoint LIT-10 lítium akkumulátor egy pillantásra:


spypoint lit-10: A vad kamerákhoz szükséges energia

Fáradt -e, hogy folyamatosan cserélje a vad kameráinak akkumulátorait? A spypoint lit-10 a keresett megoldás! Ezt a nagy teljesítményű lítium akkumulátort kifejezetten a Spypoint link és a vad kamerák cella sorozatának tápellátására tervezték. Ez a tökéletes szövetséges a tenyésztők, a gazdák és a vadon élő rajongók számára, akik maximalizálni akarják vad kameráik autonómiáját.

A spypoint lit-10 a hatékonyság koncentrációja: 10 200mAh képessége és a 3,7 V feszültség Példátlanul. autonómia. Az üres akkumulátorok miatt nem kell többé aggódnia a fontos felvételek hiánya miatt. Ezenkívül a szállítás körében szereplő AC töltőkábel lehetővé teszi az akkumulátor feltöltését, és így kerülje el a szükségtelen pénzpazarlást.

A Link-Micro modellekkel, a Link Micro-LTE-vel, a Link-Micro-S-LTE-vel és a Cell-Link-kel való kompatibilitással a Spypoint LIT-10 tökéletes megoldás minden helyzethez. Ne pazarolja az időt és a pénzt üres akkumulátorokkal: Válassza ki a spypoint lit-10 !

minőségét és hatékonyságát.

Áttekintés:

  • Újratölthető lítium akkumulátor
  • 10.200 mAh kapacitás
  • 3,7 V -os feszültség
  • AC töltő kábel a kézbesítés körében
  • kompatibilis a különféle spypoint vad kameramodellekkel

Műszaki adatok:

  • akkumulátor típusa: lítium
  • Kapacitás: 10.200mah
  • Feszültség: 3,7V
  • Kompatibilitás: link-mikro, link-mikro-LTE, link-mikro-S-LTE, Cell-Link

A kézbesítés hatálya:

1x spypoint lit-10 újratölthető lítium akkumulátor

GYIK

Hány töltési ciklust képes elviselni az akkumulátor?
A Spypoint LIT-10 több száz töltési ciklust viselhet.

Mennyi ideig tart az akkumulátor teljes töltése?
A betöltési idő a betöltési módszertől függően változik, de általában csak néhány órát vesz igénybe.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.